Özel Uçak Kiralama Hizmeti: Jet Partner

Bu yolla iş seyahatlerinizi motive edici hale getirebilir, özel günlerinizde partnerinizle çıkacağınız tatili daha romantik ve özel bir anıya dönüştürebilir veya grup halinde sevdiklerinizle yüksek konforda seyahat edebilirsiniz.

Özel Uçak Kiralama Hizmeti: Jet Partner
Editör: Karamanca
26 Kasım 2023 - 11:55




Özel uçak kiralama hizmeti veya bilinen diğer adıyla jet kiralama hizmeti sizi dünyanın herhangi iki noktasına en hızlı şekilde ulaştıracak olan yeryüzünde bulunan ulaşımın en konforlu haliyle tanışmanızı sağlayan lüks, üst sınıf bir hizmet biçimidir.

Bu yolla iş seyahatlerinizi motive edici hale getirebilir, özel günlerinizde partnerinizle çıkacağınız tatili daha romantik ve özel bir anıya dönüştürebilir veya grup halinde sevdiklerinizle yüksek konforda seyahat edebilirsiniz.

Tamamen seçimin size ait olduğu özelleştirilmiş ve kişiselleştirilmiş seyahat anlayışına dayalı hizmetlerin sunulduğu özel uçak kiralama hizmetini almadan önce bu süreçte sizi nelerin beklediğini, hangi konfor unsurlarına sahip olacağınızı biliyor musunuz? Bu içeriğimizde sizleri bilinçlendirerek; örneğin evcil hayvanınızla birlikte tatile giderken, tek başınıza çıktığınız seyahatiniz için, sevdiklerinizle birlikte uçmak için vs. neden özel uçak kiralama hizmeti almanız gerektiğini ve bunun size ne gibi konfor unsurları getireceğinden söz edeceğiz.

 

Zaman Satın Almak

Hava alanında beklemek, check – in işlemlerini yerine getirmek, birçok güvenlik kontrolünden geçmek, uçak saatini beklemek, aktarma yapmak ve aktarma yapacağınız diğer uçağın kalkış saati için 5 – 6 saatten daha fazla bekleme ihtimalinin olması gibi bir sürü unsur uçak kiralama hizmeti sayesinde ortadan kalkıyor. Sizin planladığınız saatte direkt araca binip kalkış yapacağınız özel jet kiralama hizmeti aynı zamanda gideceğiniz rota konusunda özgürlük tanıdığından aktarma gibi durumlar da söz konusu değil. Bazen 1 günden fazla süren uluslararası uçuş sürecini yalnızca birkaç saate indirgeyebilirsiniz.
 

Evcil Hayvan ile Seyahat

Özel jet firmalarının bazıları evcil hayvanınızla birlikte uçabileceğiniz konforlu bir alan sağlar. Ancak her firmanın böyle bir hizmet biçiminin olmadığını Jet Partner gibi firmalara önceden belirterek size uygun araç ayarlamalarını isteyebilirsiniz.

Yolcu uçaklarında yapılan bir dizi kontrol ve evcil hayvanınızın sizden uzakta başka bir yerde saatlerce sıkılarak beklemek zorunda kalması, yoğun strese girmesi gibi durumlar böylece ortadan kalkacağı gibi hayvan dostunuzla harika saatler geçirerek yolculuğunuzu keyifli hale getirebilirsiniz.

 

Özel İç Donanım Konforu

Dilediğiniz kadar çok sayıda bagajınızı özel jetinize getirebilirsiniz ve muhteşem iç donanım ile otel değil ev konforunda seyahat edebilirsiniz. Mutfağı olan, yemek masası olan, banyo, yatağı bulunan vs. pek çok özelliğe sahip donanımda ve farklı büyüklüklerde özel uçaklar kiralamak mümkündür. Bagaj ve yolcu kapasitesi hakkında bilgi alışverişi yaptıktan sonra kiralama işlemini tamamlayıp dilediğiniz kişilerle seyahatinizi gerçekleştirebilirsiniz.
 

Yüksek Hızda Seyahat

‘Jet hızında’ terimi dilimizde hızını abartmak istediğimiz ifadeler nitelemek için kullanılır. Buradan görüldüğü üzere özel jet ile ne kadar hızlı zamanda ülkeler aşabileceğinizi belirtmemize aslında gerek bile yok. Bu durum özellikle uluslararası bir toplantıya zamanında katılmak için harika bir fırsattır ve sizi birçok yorucu yolculuk sorunlarından, aktarmalardan da kurtarır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum