Kahve Tutkunlarına Kahve Önerileri

Birbirinden farklı içim deneyimleri sunan kahve çekirdekleri, kahve tutkunlarının deneyerek kendileri için en iyileri keşfetme yolculuğu açısından oldukça değerli ve güzeldir.

Kahve Tutkunlarına Kahve Önerileri
Editör: Karamanca
26 Kasım 2023 - 11:58




Burada esasında en iyi kahveyi bulmaktan ziyade farklı lezzetleri tatmak ve bazen kakao bazen tarçın gibi farklı aromaların kokusunu, tadını hissetmek çok daha özeldir. Bu içeriğimizde kahve tutkunlarının içerken hem kokusu hem tadıyla bayılacakları öneriler sunacağız.

Meiano 4’lü Deneme Seti

Meiano 4’lü Denenme Seti İçerisinde Brezilya Cerrado, Kenya Top Aroma, Etiyopya Yirgacheffe ve Kolombiya Supremo kahvelerinin 250 gramlık paketlerinin bulunduğu Meiano kahveleri birbirinden lezzetli kahvelerin tadını deneyimlemenize olanak tanır. Kullanacağınız pişirme yöntemine uygun şekilde öğütülmesini talep edebileceğiniz kahve çekirdekleri size özel taze taze çekilmiş olarak paketlenip gönderilir.

Meiano Supernova Blend Kahvesi

Listenin ikinci sırasında da yine lezzetli içimi ile ön plana çıkan Meiano kahvesi yer alıyor. Özel bir karışım olan 5 Kg Supernova Blend içerisinde özenle seçilmiş kaliteli Orta Amerika ve Güney Amerika’nın Arabica çekirdeklerinin harmanı bulunuyor.
Dengeli asitlik derecesi olan, aromatik bir içim deneyimi sunan, orta sertlikte ve hafif narenciye aromalı Meiano Supernova Blend’i oldukça seveceksiniz.

Tchibo Kahveleri

Ülkemizde uzun yıllardan beridir yaygın şekilde tüketilen Tchibo kahveleri bir Alman markası. Gold Selection, Back and White gibi filtre kahveler pek çok bireyin beğenisine hitap eden ve kahve severlerden tam not alan lezzetlerden.

Kronotrop Kahveleri

Peru, Kenya, Meksika, Kolombiya ve Ruanda gibi bölgelerden gelen kahve çekirdeklerini paketleyerek mutfaklarımıza ulaştıran Kronotrop filtre kahvelerinin 250 gramlık deneme paketlerini deneyimleyerek eğlenceli tercihler yapabilirsiniz.

A Roasting Lab Kahveleri

Kahve severlerin en iyi filtre kahve denilince aklına gelen markalardan biri de A Roasting Lab kahveleri. Özenle paketlenen yöresel kahve çeşitlerini denemek isteyenler için en beğenilen türler arasında kakao, çiçek notaları, tütün notaları gibi farklı özellikteki seçeneklerden küçük paketler halinde sipariş oluşturarak deneyiminizi arttırabilirsiniz. Ayrıca özel karışımlı paketleri de bulunan markanın kahve severlerin mutfaklarına yakışacak şık paket tasarımlarının olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

YORUMLAR

  • 0 Yorum