Oksijen Üretim Sistemi Nedir?

Sağlık personeli ve hekimler tarafından kontrol edilen basınç göstergesi, açma kapama vanası gibi ayarlar sayesinde oksijen hastaya zarar vermeyecek şekilde kontrol edilir ve istenilen süre aralığında açılıp kapatılabilir.

Oksijen Üretim Sistemi Nedir?
Editör: Karamanca
26 Kasım 2023 - 11:48




Oksijen üretim sistemi en sık kullanımına hastanelerde rastladığımız ancak endüstriyel alanların bazılarında da gerekli olan, kurumun veya kuruluşun kendi oksijenini kendisinin üretebildiği ve belirli bir kısmını depolayabildiği özel bir sistemdir. Bu sistem ile kurulduğu yerde yüksek oranda içerisinde saf oksijen bulunan temiz bir gaz elde edilir. Sistemlerde genellikle bulunan temel parçalar arasında; hava depolama tankı, oksijen tankı, filtreleme ekipmanları, soğutucu kurutucular, kompresör elemanları ve jeneratör yer alır.
 

Medikal Oksijen Üretim Sistemi Nedir?

Farklı tedavi biçimlerinde hastalar için iyileştirici etkisi nedeniyle kullanımı gerekli görülen oksijenin genellikle seyyar tüpler veya yatak başlarında kurulu sistemler aracılığıyla gerçekleştiği bilinmektedir. Bunların yanı sıra kendi oksijenini üreterek maliyetleri ciddi anlamda azaltmak isteyen hastaneler de vardır. Basınç monitörü, ön filtre, son filtre gibi ek sistemler ile hastaların uygun basınçla ve doğru şekilde ayarlanarak oksijeni almalarını sağlayan özel oksijen üretim sistemleri medikal şeklinde nitelendirilir.

Sağlık personeli ve hekimler tarafından kontrol edilen basınç göstergesi, açma kapama vanası gibi ayarlar sayesinde oksijen hastaya zarar vermeyecek şekilde kontrol edilir ve istenilen süre aralığında açılıp kapatılabilir.

Oxy World Psa ile Kendi Oksijeninizi Üretin!

Hem endüstriyel alanlar için hem de medikal ihtiyaçları karşılamak için kendi oksijeninizi üretme imkanı elde edebilirsiniz. Dünyada bu alanda lider firmalardan biri olan Oxy World Psa dört ayrı tip hizmet sunarak oksijen üretim ve temini konusunda firmalara ve hastanelere yardımcı olmaktadır. Bu tipler;Standart ve platform tip oksijen üretim sistemleri ihtiyaçlara göre özel biçimde dizayn edilebilir olup aralarındaki tek fark platform tipinde elektrik entegrasyonuna gereksinim duyulması ve standart tipte jeneratör ile oksijen üretiliyor olmasıdır.

Konteyner tipteki fark ise istenilen her alana taşıma kolaylığı olan konteynerin içerisinde oksijen üretme sisteminin yer alıyor olmasıdır.

Dolum sistemi kurum içerisinde oksijeni boşalan tüplerin dışardan bir firma tarafından daha yüksek fiyatlara doldurulması ve bu firmalardan gelecek kişileri bekleme problemlerine çözüm oluşturarak kurumun kendi tüpünü gerektiğinde kendisinin doldurmasını sağlar.

Her türlü ihtiyacınıza yanıt veren Oxy World Psa firması ürünlerin sabitleneceği yere getirilmesi, monte edilmesi, tüm entegrasyonların yapılması ve çalışır vaziyette kullanıcıya teslim edilmesi, kullanıcılar için gerekli eğitimlerin verilmesi ve satış sonrası tüm gerekli teknik destek süreçlerinde müşterilerinin yanında olan köklü, kurumsal, müşteri memnuniyeti yüksek ve alanında profesyonel bir firmadır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum