Araçlarda klima bakımı ihmale gelmez

Özbay Otomotiv ''ÖZEL BAKIM SERVİSİ VE KLİMA'' (Cemal Özbay ve Oğulları)  araç özel bakım ve klima sektöründe ayrıcalık sunuyor.

Araçlarda klima bakımı ihmale gelmez
Editör: Karamanca
25 Haziran 2020 - 23:02




Karaman'da 1985'den bugüne otomobil aşkıyla yola çıkan Özbay Otomotiv ''ÖZEL BAKIM SERVİSİ VE KLİMA'' (Cemal Özbay ve Oğulları)  araç özel bakım ve klima sektöründe özellikle kendi yetiştirdikleri araç bakım ustaları, klima aksamı konusunda ustalaşmış kadrosuyla Karaman'da otomobil servisi hizmeti vermeye devam ediyor.

Özbay Otomotiv hızlı ve kusursuz çözümleri ile her marka otomobil sahibi müşterilerine ekonomik koşullarda kusursuz oto klima bakım ve tamiri hizmetleri sunuyor.

Özbay Otomotiv, Oto klima sistemlerindeki aksaklıklar ve arızalarda garanti vererek, yapmış olduğu hizmetlerinde takipçisi olarak hedef kitlesinin ihtiyacını en hızlı şekilde gideren, kalite politikasını müşteri memnuniyeti üzerine kurmuş ve müşterilerine az maliyetle en üst düzeyde katkı sağlayan bir firma olarak dikkat çekiyor.

Yazın ve kışın araçlarda en çok duyulan ihtiyaç aracın klimasıdır. Araç klimanızı 6 ayda bir kontrol ettirmek, klimanızın sorun-arıza çıkarmamasında önemli bir etken.

Aracınızın araç klima bakım ve servisi Karaman'da Özbay Otomotiv ''ÖZEL BAKIM SERVİSİ VE KLİMA'' da işinde uzman ustalar tarafından yapılır.

Özbay Otomotiv ''ÖZEL BAKIM SERVİSİ VE KLİMA'' (Cemal Özbay ve Oğulları)

Adres: Hamidiye Mah. (Yeni Sanayi Sitesi) 682.Sk. No:22
Telefon: 0 338 214 57 22

YORUMLAR

  • 0 Yorum