Karaman'da balık burada yenir

Çok sayıda balık çeşidinin bir birinden farklı pişirme ve servis yöntemleriyle masanıza gelebileceği O adres, normalleşme süreciyle birlikte tekrar müşterileriyle buluşmaya başladı.

Karaman'da balık burada yenir
Editör: Karamanca
25 Haziran 2020 - 19:17




Hizmet anlayışı, menüleri, pişirme ve servis yöntemleriyle muhakkak görülmesi, denenmesi gereken ender mekanlardan biri Deniz Yıldızı Balık Restoran. Karaman'da her geçen gün ilgi odağı haline gelen restoranın yemeklerini bir kez deneyen tekrar geliyor.

Mevsim balıklarını en taze haliyle tadabileceğiniz Deniz Yıldızı Balık Restoran, deneyimli kadrosuyla Karaman'ın önde gelen restoranlarının arasında çoktan yerini almış durumda. Müşterilerine birbirinden farklı balık seçenekleri sunan Deniz Yıldızı, farklı pişirme yöntemleri ile de damaklarda eşsiz iz bırakmayı başarıyor.

Toplu davetlerde ise klasik menülerden sıkılanlar için firma mutfağı ayrıcalıklı bir seçenek oluyor. İş yemekleri, toplantı veya özel günlerde Sevban Akpınar usta; Hamsiden Kaşarlı Mantara, Kalamardan Karidese ve diğer birçok balık çeşidini, ister yağda kızartılmış, isterseniz mangalda veya taş fırınında pişiriyor. Taş fırınında pişen ekmeği, zengin meze çeşitleri ve özel soslar eşliğinde servis edilen siparişiniz farklı bir mekanda olduğunuzu gösteriyor.

Ayrıca firma evlere özel;  ister çiğ, isterseniz isteğe özel pişirilmiş balık siparişleriniz alınıyor.

Deniz Yıldızı Balık Restoran, Perşembe pazarı içi, Cami karşısında.
Sipariş telefonu: 0338 214 20 27

YORUMLAR

  • 0 Yorum