Sarıveliler'e büyük tekstil yatırımı

ABONE OL

Daha önce açılan Diriliş Tekstil Atölyesinin ardından çalışanlarının ortak olduğu Başdere Tekstil

Reklam
Reklam

Daha önce açılan Diriliş Tekstil Atölyesinin ardından çalışanlarının ortak olduğu Başdere Tekstil firması Sarıveliler'de hizmete girdi.

Yaklaşık 300 kişinin çalışacağı başdere tekstil atölyesi, ürettiklerinden Avrupa'ya ihraç etmeye başladı. Uluslararası firmalarla iş yapmasıyla dikkat çeken firmaya MHP Sarıveliler İlçe Teşkilatı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette MHP ekibine bilgi aktaran Başdere Tekstil Yönetim kurulu başkanı Ahmet Cengiz, "Başta Karaman ve Sarıveliler olmak üzere Memleketimizin ekonomik döngüsüne katkı sağlamak ve istihdam artırıcı yatırımlar yapmak için arkadaşlarımızla Memleketimize geri döndük.

Tekstil atölyemiz tam kapasite ile çalışmaya başladığı zaman 300 kişiye iş imkanı sağlayacak. Ziyaretlerinden dolayı MHP ilçe Başkanı Kasım Tunç ve yönetim kurulu üyelerine Teşekkür ediyorum" dedi. MHP ilçe başkanı Kasım Tunç ise ziyaretleriyle ilgili olarak, "İlçemizde bu tür yatırımların olması hem Karamanımızın hemde Sarıveliler'in ekonomik yönden hızla gelişmesini sağlayacak hemde göçü de durduracaktır. Basdere tekstil atölyesi çalışanlarını ve ortaklarını kutluyorum" dedi. Çalışanlarla sohbet ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından ziyaret sona erdi.

 

Kaynak:

başdere tekstil mehmet mutlu kasım tunç davut özcan sarıveliler tekstil ahmet cengiz