Hayalinizdeki yaşam alanı bu adreste gerçeğe dönüyor

Hayalinizdeki yaşam alanı bu adreste gerçeğe dönüyor
Editör: Karamanca
24 Nisan 2024 - 11:06 - Güncelleme: 24 Nisan 2024 - 11:08




Karamanlı genç girişimci Altuğ Delen’in iç mimarlık ve yapı-inşaat alanında faaliyet gösterecek olan işyeri, düzenlenen törenle açıldı.

İnşaat sektöründe yeni bir soluk, iç mimarlıkta ise yaratıcı bir vizyonla Delen Yapı, sektöre adını altın harflerle yazdırmaya hazırlanıyor. Nitelikli iç mekân tasarımlarıyla adından sıkça söz ettiren İç Mimar Altuğ Delen’in ‘Delen Yapı’ adı ile faaliyete geçen işyerinin açılışına; CHP İl Başkanı Ahmet Recai Evcen, Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Gücüyener, Belediye Meclis Üyeleri, CHP Belediye Başkan Adayı Recep Sertçelik ve çok sayıda davetli katıldı. Törende yapılan duanın ardından kurdele kesilerek işyerinin açılışı yapıldı.

İç mimarlığın, bir yaşam alanının işlevselliğini artırmak için o mekânın kullanım amacına uygun şekilde tasarlanmasını sağladığını söyleyen Altuğ Delen, ‘’Bu disiplin, insanların günlük yaşamlarını geçirdikleri mekânları daha kullanışlı, estetik ve konforlu hale getirmek için gereklidir. İç mimarlık, mimari alanın bir alt dalı olarak, mekânların planlanması, düzenlenmesi, dekore edilmesi ve mobilya seçimi gibi pek çok farklı unsuru kapsar. Örneğin bir ofis projesinde iç mimarlık, çalışanların verimliliğini artırmak için ergonomik mobilya ve işlevsel düzenlemelerle birlikte, iş yerinin estetik görünümünü de dikkate alır. Bir ev projesinde ise iç mimarlık, aile üyelerinin ihtiyaçlarına uygun olarak mekânın düzenlenmesi, renk seçimi ve mobilya tercihleri gibi unsurları ele alır’’ dedi.

Kaliteli malzeme ve işçiliğin bir proje için temel önem taşıdığını belirten İç Mimar Delen, ‘’Kaliteli malzeme ve işçilik, yapıların dayanıklılığını artırır, bakım maliyetlerini azaltır ve uzun ömürlü mekânlar yaratır. İyi bir iç mimarlık projesi, bu kaliteli malzeme ve işçiliği en iyi şekilde kullanarak, mekânın estetik ve işlevsel gereksinimlerini karşılayabilir. İş takibi ise her aşamada önemli bir rol oynar. İnşaat sürecinde, iş takibi proje yönetiminin ayrılmaz bir parçasıdır.

İç mimarlık projelerinde, malzeme seçimi, teslimat süreleri, işçilik ilerlemesi ve bütçe kontrolü gibi unsurların takibi önemlidir. İyi bir iş takibi, proje sürecinin sorunsuz bir şekilde ilerlemesini sağlar ve olası hataların önlenmesine yardımcı olur. Firma olarak edindiğimiz birikim ve deneyimlerimizi müşterilerimizin hizmetine bu işyerinde sunacağız. Estetik ve fonksiyonelliği bir araya getirerek Karamanlı hemşerilerimizin yaşam alanlarına değer katmayı hedefliyoruz.’’ Diye konuştu.


Firma adres: Cedit Mahallesi, 341 sokak No: 5 (ALFEMO yanı) - Karaman

YORUMLAR

  • 0 Yorum