Karaman Şöhretler Takımı, 'Akdeniz Master Cup'ta 1. Oldu

Karaman Şöhretler Takımı, 'Akdeniz Master Cup'ta 1. Oldu
Editör: Karamanca
29 Nisan 2024 - 11:14




Eski yılların yıldızlarından oluşan Masterler Takımları, 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Manavgat Kamelya Otelleri'nde düzenlenen bir turnuva ile baharı karşıladılar. Turnuvada Karaman Şöhretler takımı 1. Oldu.

Murat İncekaş ve Mesut Özdemir'in liderliğinde gerçekleşen Akdeniz Master Cup, Alanya Orient Masterler'in ev sahipliğinde düzenlendi.

Karaman Şöhretler Takımı, Antalya 50 yaş üstü veteranlar takımı, Silifke Veteranlar, Anamur Muzspor, Bozyazı Masterler, Alanya Orient Masterler ve Manavgat Kıtuyad Master Takımları, turnuvaya renk kattılar ve neşeli, dostluk dolu maçlar sergilediler.

Yedi Master takımının katıldığı turnuvada, her takıma birincilik kupaları verildi. Ayrıca, takımlar penaltı atışlarıyla da mücadele ettiler. Antalya 50 yaş üstü veteranlar takımı, aldığı galibiyetler ve penaltı atışlarındaki başarısıyla 2 kupanın sahibi oldu; diğer takımlar da birer kupa kazandılar.

Turnuva sonunda, Karaman Şöhretler Takımı Başkanı ve futbolcusu Mustafa Sarı, organizasyonu düzenleyen Murat İncekaş ve Mesut Özdemir'e teşekkür ederek bir konuşma yaptı. Ayrıca Sarı, Manavgat Side'deki Kamelya Otelleri yetkililerine de teşekkür ederek böylesine güzel bir otelde ağırlanmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Bu organizasyonun, dostluk, birlik ve beraberlik bağlarını güçlendirdiğini ve eski günleri hatırlamalarına vesile olduğunu vurguladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum