Karaman'da Küçükler Puanlı Atletizm Yarışları Sona Erdi

ABONE OL

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı'nın Okul Sporları faaliyet programında yer alan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Küçükler Puanlı Atletizm Yarışları sona erdi.

Reklam
Reklam

Karaman’da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Atatürk Spor Kompleksi Süreyya Ayhan Atletizm Pisti’nde düzenlenen yarışmalar çekişmeli ve renkli görüntülere sahne oldu.
14 okul takımdan yaklaşık 90 sporcunun mücadele ettiği yarışmalarda sporcular 100 metre, 800 metre, 1000 metre, uzun atlama, yüksek atlama, fırlatma topu ve 4x100 bayrak yarışı kategorilerinde yarıştı.


Büyük heyecanın yaşandığı yarışlarda küçük erkekler kategorisinde İstiklal Ortaokulu birinci, Hatice ve Hakkı Polat Ortaokulu ikinci, Alparslan Ortaokulu üçüncü, Bifa Ortaokulu ve Lale Ortaokulu dördüncü, küçük kızlar kategorisinde ise Yunus Emre Ortaokulu birinci, Bifa Ortaokulu ikinci, Alparslan Ortaokulu üçüncü ve İstiklal Ortaokulu dördüncü oldu. Müsabakalar sonunda kategorilerinde dereceye giren takım ve sporcular ileri bir tarihte yapılacak olan grup müsabakalarında Karaman’ temsil etmeye hak kazandı.


Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Karadeniz, Ermenek Hatice ve Hakkı Polat Ortaokulu Müdürü Ali Ercan Bağcalı, atletizm il temsilcisi Murat Yurdadön ve beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

 

 

karaman atletizm küçükler yarışma