Karaman'da satış için nöbetçi notere giderken şok kaza

ABONE OL

Karaman'da pazarlığın ardından ücretini ödediği otomobilin satış işlemini yapmak üzere..

Reklam
Reklam

Karaman'da pazarlığın ardından ücretini ödediği otomobilin satış işlemini yapmak için nöbetçi notere gitmek üzere yola çıkan sürücü kaza yaptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 12.00 sıralarında Alacasuluk mahallesi 100. yıl bulvarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Doğa S. yönetimindeki 70 EA 820 plakalı otomobil ile Mehmet K.'nin sürücülüğünü yaptığı 01 EFN 04 plakalı kamyonet çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlar savrulurken, otomobil sürücüsü Doğa S. ile aynı araçta yolcu olarak bulunan Hasan S. (31) ve kamyonet sürücüsü Mehmet K. (31)yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis güvenlik tedbiri alarak inceleme yaparken, yaralılar Hasan S. ve Doğa S. ambulansla Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyonet sürücü Mehmet K. ise sağlık ekiplerince ayakta tedavi edildi. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bilgi edinildi. Öte yandan 70 EA 820 plakalı otomobilin Hasan S. tarafından Doğa S.'ye ücreti alınarak satıldığı ve ikilinin birlikte nöbetçi notere gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. İkilinin kaza sonrası zaman zaman tartıştıkları görüldü.

Kazaya karışan araçlar polisin işlemlerinin ardından yoldan kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.





 

karaman nöbetçi noter nöbetçi notere giderken kaza yeni aldığı otomobille kaza son dakika kaza karaman