Karaman'da ehliyete Corona virüs engeli

ABONE OL

Yapılan açıklama ile Karaman'daki kursiyerlerin teorik dersler, e-sınavlar, direksiyon eğitimleri ve uygulama sınavlarına ara verildiği bildirildi.

Reklam
Reklam

KARMTSKDER Karaman Sürücü Kursları Derneği Başkanı Ufuk İşleker, yaptığı yazılı açıklama ile Karaman'daki kursiyerleri bilgilendirdi. İşleker açıklamasında;

''Milli Eğitim Bakanlığımızın 16 Mart 2020 tarihi itibarı ile sürücü kurslarına gönderdiği üst yazıya istinaden; Tüm dünyada üzücü sonuçlara sebep olan koronavirüsün ülkemizde de yayılmaması için, tedbir amaçlı olarak 16 Mart Pazartesi gününden 30 Mart 2020 Pazartesi gününe kadar, Özel Motorlu taşıt Sürücüleri Kurslarında yapılan teorik dersler, e-sınavlar, direksiyon eğitimleri ve uygulama sınavlarına ara verilmiştir.

Bu süreçte kurumlarımız kayıt-kabul ve ofis olarak açık olacaktır. Ülkemizin bu zor süreci atlatmasında üzerimize düşeni kurumlar olarak yapmayı borç bilip, önce sağlık ilkesine dayanarak ehliyetinizi birazcık geç alsanız da SAĞLIKLI günlerde kullanmanız temennimizdir'' sözlerine yer verdi.


 

corona virüs karaman ehliyet son dakika ehliyet sınavları ufuk işleker