Başkan Ali Çetinbaş: En Büyük Arzum, 4. Sıra Adayımız Ahmet Tan'ı Mecliste Görmek

ABONE OL

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, en büyük arzusunun, AK Parti 4

Reklam
Reklam

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, en büyük arzusunun, AK Parti 4. sıra milletvekili adayı Ahmet Tan’ın, milletvekili seçilmesi olduğunu ifade etti.
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu tarafından düzenlenen vefa gecesinde konuşan Çetinbaş, parti olarak, 7 Haziran seçimleri sonrası blok siyaseti ile karşı karşıya kaldıklarını dile getirdi.
AK Parti il başkanları arasında en şanslı kişinin kendisi olduğun belirten Ali Çetinbaş, "1 Kasım seçimleri çok önemli. Bilindiği gibi, 7 Haziran seçimleri sonrası blok siyaseti ile karşı karşı kaldık. Terör siyaseti ile karşı karşıya kaldı. Hayır siyaseti ile karşı karşıya kaldık. Biz kendimize güvenir, birlik ve beraberlik içerisinde hareket eder ve her daim çocuklarımızın geleceği adına siyaset yaptığımızı unutmadan, bunu kaliteli bir dönem haline getirsek, bundan sonra da AK Parti kadrolarının memleketi yöneteceğine inanıyorum. Öyle siyesi partiler var ki, seçim beyannamesinde AK Parti’yi karalamaktan başka bir dertleri yok. Buna Kütahya milletvekilleri de dahil. Birisini karalayarak bir yerlere varmanız söz konusu değil. Zaten de öyle bir hedefleri yok. 1 Kasım seçimleri, bu partiden sebeple yapılıyor. Bu dönemde ortaya konulanları hep birlikte gördük.Ben Ahmet Tan’ı milletvekili olarak görmeyi çok istiyorum. Bazı yerlerde diyorum ki; ’ben AK Parti il başkanları arasında en çok şanslısıyım’. Ben il başkanıyım. 2 milletvekilimiz il başkanı. Belediye başkanımız il başkanı. Yani milletvekillerimiz Şükrü Nazlı ve İshak Gazel ile Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu il başkanlığı yaparak buralara geldiler. Herkes aynı şeyi konuşuyor ve herkes aynı şeyi anlıyor. 3 dönem Gediz’e hizmet etmiş, mütevaziliği kişiliği ile herkesin takdirini kazanmış 4. sıra adayımız Ahmet Tan’ı mecliste milletvekili olarak görmek hem benim hem de teşkilatımızın en büyük arzusudur" diye konuştu.(EFE)

16.10.2015 12:52:20 TSI
NNNN
16.10.2015 12:51:2516.10.2015 12:52

Başkan Ali Çetinbaş: En Büyük Arzum 4. Sıra Adayımız Ahmet Tan’ı Mecliste Görmek