Araç Kiralama Denilince Akla Carvento Gelir

ABONE OL

Günümüzde çoğu kişi hem iş hayatında hem özel hayatında her tür ulaşım ihtiyacını araç kiralama hizmeti ile karşılamaktadır.

Reklam
Reklam

Bu durum bazen ekonomik nedenlerden kaynaklansa da çoğu zaman satın alınan araçların istenilen sıklıkta değiştirilmesinin söz konusu olmamasına bağlıdır. Araç kiralama hizmeti alan kişiler değişen ve gelişen ihtiyaçlarına göre kiralık araçlarının marka ve modellerini değiştirebilirler. Araç satın alımı durumunda bunun yapılabilmesi için aracı satmak ve yenisini satın almak gerekir. Buna bağlı olarak aracın ikinci el değer kaybı gibi birtakım sorunlarla karşılaşılabilir. Araç kiralamada ise sadece araçların marka, model ve segment farkından kaynaklanan kira bedeli değişiklikleri söz konusu olabilir.

Carvento farklı segmentlerde araç kiralama ihtiyacı olan herkes için doğru tercihtir. Sektörünün öncü ismi Carvento son derece geniş bir araç çeşitliliğine sahiptir.  Lüks araç kiralama İstanbul ve diğer metropollerimizde sık kullanılan bir hizmettir. Carvento müşterilerinin bu konudaki ihtiyaçlarını da üst düzey kalite ile karşılar. Carvento’nun farklı lokasyonlarda yer alan ofisleri aracılığıyla filo araç kiralama hizmeti dahil olmak üzere hızlı, kaliteli ve güvenilir araç kiralama hizmetlerine erişebilirsiniz. Lüks araç kiralama ve filo araç kiralama fiyatları İstanbul ve diğer illerimizde çeşitli etkenlere bağlı olarak belirlendiğinden bilgi almak için Carvento yetkilileriyle iletişime geçebilirsiniz.

Tüm araç kiralama hizmetlerinde olduğu gibi lüks araç kiralama hizmetleri alınırken de ilk adım kiralanmak istenilen aracın özelliklerini ve kiralama süresini belirlemektir. Kiralama süresinin uzun ya da kısa olması fark etmeksizin mutlaka sektöründe deneyimli ve güvenilir araç kiralama şirketlerinden hizmet alınmalıdır. Araç kiralama hizmeti sırasında kiralama hizmeti alan kişiler hem kişisel bilgilerini hem kredi kartı bilgilerini araç kiralama şirketi ile paylaşırlar. Bu nedenle hizmet alınan araç kiralama şirketinin güvenilirliği konusunda titiz bir tavır sergilenmelidir.

Carvento müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı dahilinde müşterilerine farklı segmentlerde araç kiralama hizmeti sunar. Araç kiralama süresi ne olursa olsun tüm Carvento müşterilere kaliteli ve kapsamlı hizmetlerden faydalanır. Carvento’nun önceliği hem araç kiralama işlemleri yapılırken hem de sonraki süreçlerde müşterilerinin güvenliğini en iyi şekilde sağlamaktır. Carvento müşterilerine en fazla 3 yaşındaki araçlarla hizmet verir. 7/24 Assistance hizmeti sağlar. Bu sayede Carvento müşterileri herhangi bir sorunla karşı karşıya kalmazlar. Beklenmeyen bir durum yaşanması hâlinde ise Carvento hızlı ve çözüm odaklı hizmet anlayışı sayesinde müşterilerinin mağdur olmasına fırsat vermeden etkili çözümler sunar.

Lüks araç kiralama İstanbul ve diğer metropollerimizde en fazla talep gören araç kiralama hizmetlerinden biridir. Lüks araç kiralama fiyatları kiralanacak aracın markası, modeli, yakıt tüketim şekli, şanzımanı gibi farklı etkenler değerlendirilerek belirlenir. Bununla birlikte uzun vadeli lüks araç kiralama fiyatları günlük ya da kısa süreli araç kiralama hizmetlerine göre daha ekonomik fiyatlara sahiptir. Lüks araç segmenti son derece geniş alternatifler barındırdığından farklı beğenilere, ihtiyaçlara ve bütçelere göre büyük bir çeşitlilik arasında tercih yapmak mümkündür. Carvento üst segment araç kiralama alternatifleri hakkında bilgi almak, rezervasyon yaptırmak, konforunuzu en ekonomik fiyatlarla en üst seviyeye taşımak için siz de Carvento ile iletişime geçebilirsiniz.

Carvento’ya Gelin, Konforunuzdan Taviz Vermeyin


Gerek araba tutkunları gerek özel günlerinde konforlarını mümkün olan en üst noktaya taşımak isteyenler sıklıkla lüks araç kiralama hizmetlerine başvururlar. Ayrıca üst segmentte bulunan araçların fiyatlarının, vergilerinin, sigorta bedellerinin ve rutin masraflarının son derece yüksek olması nedeniyle lüks araç satın almak yerine kiralamayı tercih eden kişilerin sayısında büyük bir artış yaşanmaktadır. Lüks araç kiralama hizmetleri sayesinde normal şartlar altında lüks araç satın almak için yeterli bütçeye sahip olmayan ya da bu bütçeyi ayırmak istemeyen kişilerin ihtiyaç halinde ya da yalnızca lüks araç kullanma keyfini yaşamak için belirli sürelerle araç kiralama avantajını yaşamaktadır.

Son zamanlarda bireysel lüks araç kiralama taleplerinde görülen talep artışı kurumsal şirketlerden gelen özel organizasyonlara yönelik lüks araç kiralama taleplerinde de açıkça fark edilmektedir. Özellikle turizm faaliyetlerinin yoğun olduğu şehirlerde lüks araç kiralama hizmetlerine karşı artan bir ilgi söz konusudur. Tüm bunların yanı sıra çeşitli gezilerde, özel etkinliklerde ve havalimanı transferlerinde yerli ve yabancı turistler tercihlerini çoğu zaman üst segment araçlardan yana kullandığında lüks araç kiralama hizmetlerine ihtiyaç duyulmaktadır.

Carvento’nun araç filosunda içerisinde bulunan diğer tüm segmentlerde olduğu gibi üst segment araç kategorisindeki fiyatlar da belirli bir aralık içerisinde belirlenmektedir. Kiralanacak olan aracın markası ve modeli araç kiralama fiyatlarının belirlenmesinde en önemli role sahip olan unsurdur. Aracın şanzıman tipi, model yılı, kilometresi, kasa tipi, bagaj hacmi, yakıt tüketim şekli ve araç kiralama yapılmak istenilen sezon ya da lokasyon da lüks araç kiralama fiyatları belirlenirken değerlendirilen faktörler arasında yer almaktadır. Bununla birlikte lks araç kiralama hizmetlerinde standart araç kiralama hizmetlerine göre daha yüksek bir depozito talep edilmektedir.


carvento nedir carvento kiralama lüks araç kiralama