Kartaltepe Ortaokulu Açılışında Renkli Görüntüler

Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapılan düzenlemeyle, tüm birimleriyle aktif hale getirilen Kartaltepe Ortaokulu’nun resmi açılışı okul bahçesindeki törenle gerçekleştirildi

Kartaltepe Ortaokulu Açılışında Renkli Görüntüler
Editör: Karamanca
05 Mayıs 2016 - 07:00




Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapılan düzenlemeyle, tüm birimleriyle aktif hale getirilen Kartaltepe Ortaokulu’nun resmi açılışı okul bahçesindeki törenle gerçekleştirildi.
Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlemesi üstlenilen ve 2015 Aralık ayından bu yana eğitim veren Kartaltepe Ortaokulu’nun resmi açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Okul bahçesinde gerçekleştirilen törene Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Yavuz Sultan Selim Vakfı Başkanı Enver Topçu, okul müdürleri öğretmenler ve öğrenciler katıldı. İstiklal Marşı ile başlayan programda, mehter takımı sahne aldı.
25 BİLGİSAYARLIK LABORATUVAR, MESCİT VE KÜTÜPHANE KAZANDIRILDI
Açılışta konuşan Okul Müdürü Abdullah Korkmaz, okulun 7 Aralık 2015’ten bu yana eğitim verdiğini ifade ederek, “Küçükçekmece Belediyesi tarafından yapılan düzenlemeyle okulumuz, tüm birimleriyle aktif hale geldi. Belediyemiz, okulumuza 25 bilgisayarlık laboratuar kazandırarak, okulumuzun boya badana işlemleri ve çevre düzenlemesini gerçekleştirdi. Yavuz Sultan Selim Vakfı ise okulumuza kütüphane kazandırdı. Emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz da katkılarından dolayı Başkan Karadeniz ve Kaymakam Harun Kaya’ya teşekkür etti.
“MEKANLARIN İÇİNİ DOLDURMAK ÖNEMLİ”
Okulun Kartaltepe Mahallesi’ne hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Temel Karadeniz ise “Güzel mekanların içini dolduramazsak, eğitimimiz yarım kalır. Yaptığımız düzenlemelerle buradaki çocuklarımızın güzel bir eğitim göreceğine inanıyorum. Daha güzel bir Küçükçekmece için çalışmalarımız devam ediyor. Sadece öğrenmeyi değil, öğrenilen her bilginin uygulanmasını da çok önemsiyoruz. Türkiye’de çocuklar 56 yıl önce elindeki kılıcı havaya kaldırdığında güç bende artık HeMan diyen çocuklar, bugün Ertuğrul olacağım diyor. Bu topyekün dirilişin hepimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
“GENÇLER SPOR VE MÜZİKLE İLGİLENMELİ, BİR YABANCI DİL BİLMELİ”
Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ise Küçükçekmece’nin en kalabalık nüfusa sahip olan ilçe olduğuna dikkat çektiği konuşmasında, “Daha çok çalışmak, üretmek zorundayız. Gençleri sadece akademik başarısı olan değil, sporun herhangi bir dalıyla ilgilenen, bir müzik aleti çalan, bir yabancı dil bilen gençler olarak yetiştirmek istiyoruz. Küçükçekmece’de ülkenin temel değerlerine sahip çıkan, bu ülkenin her karış toprağının Türk yurdu olarak kalması için mücadele eden gençlerin yetişmesi bizim için çok önemli” diye konuştu.
Açılış töreninde, okul öğrencilerinden oluşan koro, şarkılarını seslendirirken, halk oyunları da sahnelendi. Okul Müdürü Korkmaz, desteklerinden dolayı teşekkür ederek, protokol üyelerine plaket takdim etti. Protokol üyeleri kurdele kesiminin ardından, okulu gezerek, bilgi aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum