Şerif Yılmaz: Gönül Coğrafyamızdaki Beklentileri De Karşılayacak Güçteyiz

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, "Kendi coğrafyasında bütünlüğünü sağlayan Türkiye, gönül coğrafyasındaki beklentileri de karşılayacaktır" dedi

Şerif Yılmaz: Gönül Coğrafyamızdaki Beklentileri De Karşılayacak Güçteyiz
Editör: Karamanca
13 Ekim 2015 - 18:42




Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, "Kendi coğrafyasında bütünlüğünü sağlayan Türkiye, gönül coğrafyasındaki beklentileri de karşılayacaktır" dedi.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle müftülük personelini kabulünde konuşan Vali Yılmaz, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Yılmaz, "Diyanet İşleri Başkanlığımız her Camiler ve Din Görevlileri Haftasında bir konu işleyip en azından o dönem içerisinde bunun tekrar kamuoyuyla paylaşılmasına vesile oluyor. Bizim önemli eksiklerimizden bir tanesi insanlarımızın dini bilgileri tam ve ayrıntılı bir şekilde yetkili ve ehil insanlardan almadan yaşaması. Maalesef zaman zaman bunun eksiklik ve sıkıntısı çekiyoruz. Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle bu konuların da gündeme gelmesiyle beraber bu bütünlüğü, birliği ve beraberliği sağlayacak olan ana unsurumuzu hatırlıyoruz" diye konuştu.
"Kendi coğrafyasında bütünlüğünü sağlayan Türkiye, gönül coğrafyasındaki beklentileri de karşılayacaktır" diyen Vali Yılmaz, "Bizim milli sınırlarımız dışında kalan gönül coğrafyamızdaki insanlarımızın da beklentileri var. Kendi içerisinde birliği, beraberliği, kardeşliği sağlayan bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti gönül coğrafyasındaki insanları sahiplenmeyi de ancak bu şekilde başarabilir. Başkanımız başta olmak üzere tüm din görevlisi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bu hizmetler bundan sonra devam eder. Bu milletin geleceğine, bu ümmetin geleceğine vesile bizler oluruz diye ümit ediyorum. Gelecek bizlerin omuzlarında, ellerinde daha yükseğe çıkarsa biz mutlu oluruz. Biz ülke olarak da, şahıs olarak da, millet olarak da mutluluğumuza kim vesile olursa yanında ve arkasında duracağız" ifadelerini kullandı. (EFE)

13.10.2015 15:13:27 TSI
NNNN
13.10.2015 15:13:2713.10.2015 15:18

YORUMLAR

  • 0 Yorum