Üniversitelilerden Sanatseverlere "başarılı Mezunlar" Sergisi

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Galerisi (İKÜSAG) sanatseverleri Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültelerinin 2015 yılı derece mezunlarının 85’e yakın eseri ile buluşturuyor

Üniversitelilerden Sanatseverlere "başarılı Mezunlar" Sergisi
Editör: Karamanca
01 Aralık 2015 - 13:01




İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Galerisi (İKÜSAG) sanatseverleri Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültelerinin 2015 yılı derece mezunlarının 85’e yakın eseri ile buluşturuyor. İKÜSAG sezonun üçüncü sergisinde genç sanatçı ve tasarımcıları 0223 Aralık tarihleri arasında İstanbul Kültür Üniversitesi’nde ağırlıyor.
Üniversitelerarası Kurul Sanat Dalları Eğitim Konseyi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakülteleri Derece Mezunları Sergisi, her yıl sanat ve tasarım alanlarında dereceyle mezun olan öğrencilerin çalışmalarını sergilemek üzere farklı bir üniversitede düzenlenmektedir. Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan ve İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi tarafından gerçekleştirilen sergi, “Başarılı Mezunlar” başlığıyla 02 23 Aralık tarihlerinde İKÜSAG’da ve İstanbul Kültür Üniversitesi’nin farklı mekânlarında yer alacak. 22 üniversitenin katıldığı sergi; resim, heykel, seramik, fotoğraf, sinema, grafik, iç mimarlık, endüstri tasarımı ve geleneksel Türk el sanatları gibi farklı alanlardaki 83 başarılı mezunun çalışmalarından oluşuyor.
Başarılı mezunlara verilen değerin bir göstergesi olan sergi, sanat ve tasarım alanındaki geleceğe yönelik potansiyelin paylaşılması açısından da önem taşıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum