Mustafa Yücetaş: ''Esnaf gelişecek, şehir gelişecek''

AK Parti Karaman Belediye Başkanlığı aday adayı Mustafa Yücetaş, saha çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Mustafa Yücetaş: ''Esnaf gelişecek, şehir gelişecek''
Editör: Karamanca
08 Aralık 2023 - 15:07 - Güncelleme: 08 Aralık 2023 - 15:09




Esnafın, bir şehrin kalbi olduğunu belirten Yücetaş, ‘’Esnaflarımız sadece ticaret yapmakla kalmaz, aynı zamanda toplumun sosyal dokusunu oluşturan önemli unsurlardır’’ dedi.  Belediye, esnaf odaları ve esnaflarla kurulacak güçlü ilişkilerin şehrin gelişiminde kilit bir rol oynayacağının söyleyen Yücetaş ziyaretleriyle ilgili açıklamasında;

‘’Birlikte çalışmanın gücüne inanıyorum. Bu nedenle, belediye ile esnaf odaları ve esnaflar arasında sıkı bir iş birliği ve iletişim ağının oluşturulması gerektiğine inanıyorum. İyi bir şehir yönetimi, esnafların ihtiyaçlarını anlamak ve onların karşılaştığı zorluklara çözüm bulmakla başlar. Bu nedenle, düzenli toplantılar ve danışma mekanizmaları aracılığıyla esnafın sesine kulak vereceğim.

Esnaf odaları, esnafların bir araya gelerek sorunlarını ortak bir platformda tartışabileceği, fikir alışverişinde bulunabileceği önemli bir mekândır. Onların ihtiyaçlarını anlamak ve çözüm önerileri geliştirmek için düzenli olarak esnaf odası toplantılarına katılacak, onların fikirlerini ve önerilerini dikkate alarak politika ve projeler geliştireceğim.

Esnafın güçlenmesi, şehrin ekonomisinin ve toplumsal yapısının sağlıklı bir şekilde ilerlemesi demektir. Onların işlerini kolaylaştıracak, ticaretlerini geliştirecek ve yaşam standartlarını yükseltecek politikalar üzerinde çalışacağım. Bununla birlikte, esnaflara yönelik eğitim programları, destek mekanizmaları ve iş birliği fırsatları oluşturarak onların daha rekabetçi olmalarını sağlamak için çaba göstereceğim.

Esnaf odaları ve esnaflar, şehrin ruhunu ve karakterini oluşturan temel unsurlardır. Onların güçlenmesi, şehrin kendisinin güçlenmesi anlamına gelir. Bu nedenle, belediye olarak, esnafın yanında olacak, onların sesini duyuracak ve şehrin gelişimine katkı sağlamak için ellerimizden geleni yapacağız.

Güçlü bir şehir için güçlü esnaf, bu yolculukta benim en büyük destekçilerim olacak. Elinizi taşın altına koyarak, esnaf odaları ve esnaflarla kuracağımız bu güçlü iş birliğiyle, şehrimizi birlikte daha ileriye taşıyacağız.’’ İfadelerine yer verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum