MHP MYK Üyesi Şener'in 15 Temmuz mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Turan Şener, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Şener mesajında şu ifadelere yer verdi;

MHP MYK Üyesi Şener'in 15 Temmuz mesajı
Editör: Karamanca
15 Temmuz 2021 - 11:39




Hain terör örgütü FETÖ beş yıl önce bugün, vatanımızın namahrem göğsüne saldırmaya tevessül etmiştir. Yüce dinimiz İslam’ın kutsal lafzını alçak ve mundar emellerine yol yapan, aziz milletimizin samimi ve hasbi duygularını karanlık projelerine meze yapan bu gafil güruh, 15 Temmuz 2016’daki başarısız darbe girişimiyle doğrudan vatanın bütünlüğü ile milletin istiklâlini hedef almıştır.

Türk milletinin ekmeğini yiyip suyunu içen soysuz ve hayasız bu yaratıklar Türkiye Cumhuriyeti’nin simge kurumlarını uçaklarla bombalamış, bu sırada kendilerine direnen yüzlerce vatandaşımızı düşman hedef olarak görüp üzerlerine füze ve kurşun yağdırmaktan çekinmemiştir. İhanet merhameti kovmuş, gaddarlıkla iyiden iyiye azgınlaşmıştır. Yıllardır kuzu kılığında kahpe yüreklerde beslenen ve semiren ihanet bir gece vakti içindeki tüm irini memleketin üzerine kusmuştur.

Uzun bir gecenin bağrında vatanın asil evlatları sath-ı müdafaaya geçerek güneşi memleketin ufkuna el birliğiyle asmışlardır. İşçisi, öğretmeni, ev hanımı, işvereni, askeri, polisi, genci, yaşlısı hep birlikte meydanlara koşmuş, tankların önüne bir dağ gibi dikilip bu hayasız akını durdurmuşlardır. Yüzlercesinin kanı, binlercesinin de bedeniyle yazılan bu yeni destanda bu aziz milletin istiklali, yine milletin azim ve kararlığı ile kurtarılmıştır. Kısaca Türk milleti, iradesine sahip çıkmış, müstevli çevrelerin arsız ve namert piyonlarını bir bir devirmiştir.

Bu karanlık gecenin selametle savuşturulmasında özellikle genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin derhal parti genel merkezine intikal edip karanlık mahfillerin kanlı gözlerine ışık tutarak direnişi işaret etmesi hassaten önemlidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın direnişi yönetip bunu milletimizle meydan meydan, sokak sokak yayması yakın tarihimizin en kritik dönüm noktalarından biri olmuştur.

Memleket kavgasının tam orta yerindeki bu resim aslında Cumhur İttifakı’nın doğuşunu da göstermektedir. Bugün birbirine benzemez odak ve mahfillerin anlayamadığı, idrak edemediği ittifak ruhu işbu hayat-memât arasında, istiklal ve istikbal telaşında doğmuştur.

Bugün dünden daha güçlü bir Türkiye olduğu muhakkaktır. Hem uluslararası alanda hem de yurtiçinde yer alan birtakım odaklar bu gerçeğin farkındadırlar. Dolayısıyla bu durum bir bakıma onlar için rahatsızlık da oluşturmaktadır. Aziz Türk milleti, güçlü ve büyük Türkiye’den kimlerin rahatsız olduğunun ise farkındadır ve vatanımızın mukaddesatı nazarında her daim olduğu gibi kararlı duruşunu ortaya koymaya devam etmektedir.

Bilinmelidir ki, bu kararlığının en belirgin yönünü Cumhur İttifakı temsil etmektedir. 15 Temmuz 2016 hain darbe girişiminden bu yana Cumhur İttifakı’nın; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin devletin ve milletin bölünmez bütünlüğü bağlamında hassasiyet dolu tutum ve hamleleri bu temsili, Türk siyasi tarihi açısından teyit eden örneklerle doludur. Bu örnekler, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalacağının senedi hükmündedir.

Bu vesile ile, bir kez daha 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü kapsamında aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum