Kuruluş Osman kadrosuna giren Cüneyt Arkın övgüler yağdırdı

Ekim Ayı'nda yeni sezonuyla seyirciyle buluşacak olan Kuruluş Osman dizisinin kadrosu dopdolu. Son olarak usta oyuncu Cüneyt Arkın'ı kadrosuna alan dizinin yeni sezonu için nefesler tutuldu. Usta oyuncu Cüneyt Arkın kamera karşısına geçerek övgüler yağdırdı.

Editör: Karamanca
29 Eylül 2020 - 18:52 - Güncelleme: 29 Eylül 2020 - 19:03




Rol aldığı birçok film ile Türk Milleti'nin gönlünde taht kuran emektar sinama oyuncusu Cüneyt Arkın Kuruluş Osman setinde kamera karşısına geçti. Yapımcı Mehmet Bozdağ ve dizi setine övgüler yağdıran Arkın;

''Şimdi hayal etsem mesela, Hayır! bu set benim hayallerimi aşıyor, ben böyle bir şey görmedim. En aşağı 150 kişi, 70-80 at, 5-6 kameraman-kamera. Herşeyin en iyisi ve en faydalısı. Yalnız bu maddi görünüşü, varoluşu kadar daha da önemi herkes çok terbiyeli. herkes çok efendi, saygılı, herkes işini öylesine iyi yapıyor ki ve işler çok çabul gelişiyor ilerliyor. Şimdi setin böylesine terbiyeli ahlaklı dürüst iyi olması sanıyorum Mehmet Bey, yani yapımcıdan geliyor. Çünkü o da çok zarif bir insan.'' dedi.

Yapımcı Mehmet Bozdağ ise videoyu, ''Geldin şad olduk. Yeniden ataşımız harlandı. İyi ki varsın büyük usta. İyi ki bizimlesin güzel adam. Nice güzel projelere imza atma ümidiyle'' notuyla paylaştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum