Korkuteli'nde Bebeklere "Hoşgeldin" Paketi

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, yeni dünyaya gelen bebeklerin ailelerine “Hoş geldin” paketi hediye ediyor..

Korkuteli'nde Bebeklere "Hoşgeldin" Paketi
Editör: Karamanca
05 Mayıs 2016 - 09:46




Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, yeni dünyaya gelen bebeklerin ailelerine “Hoş geldin” paketi hediye ediyor.
Korkuteli Belediye başkanı Hasan Gökce tarafından hayata geçirilen “Hoş geldin” hediye paketi ilk olarak Buğlem bebeğe verildi. Gülistan ve Ramazan çiftinin 3. çocuğu olan Buğlem bebeğe verilen hoş geldin hediyesiyle Korkuteli’de yeni bir projeye imza atılmış oldu.
Belediyelerin hizmetin dışında görevlerinin olduğunu ifade eden Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, “yaş grubundan insana hizmet etmek, hayatını kolaylaştırmak, acı ve tatlı anında yanında yer almayı kendimize görev biliyoruz. Korkuteli Belediyesi olarak yeni doğan bebeklerimiz için yeni bir uygulamaya başladık. İlçemiz sınırları içerisinde ikamet eden ailelerin yeni doğan bebeklerine “Hoş geldin” paketi hazırladık. Karınca kararıyla hazırlanan hediye paketi ilk olarak bizleri ziyaret eden Erbil çiftinin Buğlem isimli bebeğine nasip oldu. Korkuteli ilçe sınırları içinde ikamet eden ailelerin yeni doğan bebeklerine hediye paketi vermeyi sürdüreceğiz“ dedi.
Erbil ailesi ile hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Gökce, “Allah tüm bebeklerimizin ömrünü uzun,bahtını açık etsin” dedi. Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce tarafından kendilerine verilen hediyenin çok değerli olduğunu belirten Erbil çifti “Bebeğimize verilen hediye paketiyle başkanımız her zaman yanımızda olduğunu belirtmiş oldu. Kendisine teşekkür ederiz” dediler.


YORUMLAR

  • 0 Yorum