Konya SMMMO ve Vergi Dairesi Başkanlığından istişare toplantısı

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) ile Konya Vergi Dairesi Başkanlığı arasında düzenlenen ve mükelleflerin yaşadığı sorunların çözümüne yönelik gerçekleştirilen istişare toplantısı yapıldı..

Konya SMMMO ve Vergi Dairesi Başkanlığından istişare toplantısı
Editör: Karamanca
11 Kasım 2016 - 08:17




Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) ile Konya Vergi Dairesi Başkanlığı arasında düzenlenen ve mükelleflerin yaşadığı sorunların çözümüne yönelik gerçekleştirilen istişare toplantısı yapıldı.
Konya SMMMO hizmet binasında yapılan toplantıya, Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver, Grup müdürleri, Konya Mali Müşavirler Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek, Oda kurulları ve ilçe temsilcileri katıldı.
Toplantı açılışında konuşan ve Konya Vergi Dairesi Başkanlığı ile birlikte meslektaşların ve mükelleflerin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yaptıklarını belirten Konya SMMMO Başkanı Seyit Faruk Özselek, “Konya Vergi Dairesi Başkanlığı ile Konya Mali Müşavirler Odasının sorunların çözümüne yönelik çalışmaları başarılı bir şekilde ilerliyor. Meslektaşlarımızdan gelen sorunları Vergi Dairesi başkanımız başta olmak üzere grup müdürlerimize ve daire müdürlerimize ileterek çözümü konusunda yardım alıyoruz. Bütün meslektaşlarımızın yaşadıkları sorunları oda web sitemiz aracılığıyla bize ulaştırmalarını sağladık. Şu aşamada genel olarak bakıldığı zaman Vergi Dairesinde işlemler sorunsuz şekilde devam ediyor. Bu yaptığımız istişare toplantılarıyla da daha iyi nasıl olabilir bunu değerlendirme fırsatı buluyoruz. Umarım bu faydalı süreç daha da gelişerek devam eder. Konya Vergi Dairesi Başkanımıza gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum “ dedi.
“Yapılandırma başvuruları devam ediyor”
6736 Sayılı Borçların yapılandırılması kanunuyla ilgili sürecinde devam ettiğini belirten Başkan Özselek, ”6736 Sayılı kanun ile borçlara getirilen yapılandırma fırsatı 25 Kasım’da sona eriyor. Konya Vergi Dairesi Başkanlığımızda vatandaşlarımızdan gelen yoğun yapılandırma taleplerine en iyi şekilde cevap vermeye çalışıyor. Bu kapsamda yapılandırma konusunu bugünkü istişare toplantımızda değerlendirme fırsatı bulduk” şeklinde konuştu.
Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver’de istişare toplantıları ile birlikte sorunların karşılıklı konuşularak çözüme ulaştığını ve Konya Vergi Dairesi Başkanlığı olarak vatandaşlara sorunsuz şekilde hizmet etmenin gayreti içinde olduklarını belirtti. Ünver ayrıca İstişare toplantılarından ve sorunların çözümüne yönelik katkılarından dolayı başta Konya Mali Müşavirler Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek ve Oda kurullarına teşekkür etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum