Kazımkarabekir'de MHP'ye yoğun başvuru

Yerel seçimlere 5 ay gibi bir süre olmasına karşın Milliyetçi Hareket Partisi'ne aday adayı ..

Kazımkarabekir'de MHP'ye yoğun başvuru
Editör: Karamanca
19 Ekim 2018 - 19:26




Yerel seçimlere 5 ay gibi bir süre olmasına karşın Milliyetçi Hareket Partisi'ne aday adayı müracaatları başladı.

Mart Ayı'ndaki yerel seçimleri doğup büyüdüğü memleketine hizmet edebilmek adına fırsat olarak gören birçok Ülkücü, aday adaylığı için kolları sıvadı. Karaman merkezin yanı sıra ilçeler için de birçok isim kulislerde konuşuluyor. Son olarak Kazımkarabekir ilçesinde 4 önemli isim Milliyetçi Hareket Partisi'nden belediye başkan adayı olabilmek için aday adaylığı müracaatında bulundu.

İlçe teşkilatında Başkan İbrahim Bardakçı'ya resmen müraacatta bulunan aday adayları birlik ve beraberlik mesajları verdi. Partilerine teveccühün giderek arttığını belirten Başkan Bardakçı, ''Ülküdaşlarımız, hemşerilerimiz gerek Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'yi gerekse Milliyetçi Hareket Partisi'ni memleketin teminatı ve sigortası olarak görüyor'' dedi. İlçenin ufkunu aydınlatacak ışığın üç hilalde olduğunu söyleyen Bardakçı, ''Aday adayı kardeşlerimiz şimdiden hem kendileri hem partimiz adına saha çalışmalarına başladılar. Bu sinerji Mart Ayı'nda yapılması planlanan seçimlere elbette yansıyacaktır.

Bu heyecan, bu özveri hemşerilerimiz tarafından mutlaka karşılık bulacaktır. Kazımkarabekir'in üzerindeki küllerinden arınması ve silkelenip ayağa kalkması yakındır. Bu vesileyle ilçe teşkilatımıza aday adaylığı başvurusunda bulunan Oktay Ay, Recep Boyacıoğlu, Hüseyin Alanlı ve Kemal Ok beyleri tebrik eder, sürecin hepimiz için hayırlar getirmesini temenni ederim'' diye söyledi.

Aday adayları müracaatlarının ardından ilçe teşkilatında toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

ibrahim bardakçı

mhp kazımkarabekir

kazımkarabekir

ibrahim bardakçı

kazımkarabekir

karaman

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum