Karaman'da müdürden öğrenciye tokat

Karaman Gar ve Hızlı tren istasyonunda yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Yaşanan olay 28 şubat darbesinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen bu zihniyetin devam ettiğini gösterdi.

Karaman'da müdürden öğrenciye tokat
Editör: Karamanca
26 Mart 2024 - 18:35




22 Mart Cuma günü İmaret Ortaokulunda öğrenim gören öğrenciler öğlen arası Cuma namazını kılmak için okuldan ayrıldılar. Okula en yakın cami olan İstasyon Camisine gitmek için Karaman Garında bulunan Hızlı tren peronlarının alt geçidini kullandılar.

Cuma Namazını istasyon camisinden kılan yaşları 10 ile 12 arasındaki öğrenciler tekrar okullarına gitmek üzere camiden ayrıldılar. Okulları ile cami arasında bulunan Karaman Garı ve Hızlı Tren istasyonunun alt geçidini kullanarak okullarına gitmek isterken, iddiaya göre birisi gözlüklü diğeri kel takım elbiseli iki adam yollarını kesti.

"Bunların Parası bizim cebimizden çıkıyor"

Alt geçitte bulunan yürüyen merdivenleri kullanarak okullarına gitmek isteyen çocukların önünü kesenlerin Gaz Müdürü M.A ve Yol Müdürü İ. K. olduğu bilgisine ulaştık. Çocukların iddiasına göre Gar Müdürü M.A. "Bunları parasını bizden kesiyorlar, niye kullanıyorsunuz burayı" diyerek çocuklardan birine tokat attı. Yanında bulunan Yol Müdürü İ. K. ise 5-6 kişilik camiden okula dönmek isteyen çocuklara bağırarak kovaladılar.

Alt geçitte bulunan güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesi için polis merkezine şikayette bulunan veliler, "Bu devirde böyle şey olur mu? Biz çocukları camilere yönlendimeye çalışırken bir kurum amiri bizim çocuğumuzu darp ediyor." diyerek tepki gösterdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum