Karaman'da aranan şahıs köydeki kuyuda ölü bulundu

Karaman’da dünden bu yana kayıp olarak aranan çobanın ölüsü köydeki su kuyusunda bulundu.

Karaman'da aranan şahıs köydeki kuyuda ölü bulundu
Editör: Karamanca
13 Haziran 2020 - 12:15 - Güncelleme: 13 Haziran 2020 - 15:42




Olay, bugün merkeze bağlı Çoğlu köyünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, sürünün başında çoban olmadan ağıla döndüğünü gören sahipleri durumdan şüphelenerek jandarmaya bildirdi. Kısa sürede jandarma ve AFAD ekipleri köye ait meralarda 26 yaşındaki Özbek asıllı çoban Halil Ö.’yü aramaya başladı.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren aramada netice alınamazken, sabah saatlerinde mera arazisindeki su kuyusunda hareketsiz halde bir şahsın olduğu fark edildi. Yapılan incelemede kuyudaki şahsın hayatını kaybettiği ve cesedin kayıp çobana ait olduğu tespit edildi.

Özbek asıllı Halil Ö.’nün köyde çalışan ağabeyinin köyden ayrılması üzerine Çoğlu’ya geldiği ve bir süredir köyde farklı işlerde çalıştığı bilgi edinildi. Daha önceden bazı çobanlarla arasında mera anlaşmazlığı yaşandığı öğrenilen Halil Ö.’nün cinayete kurban gittiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Olay yeri inceleme ekiplerinin güvenlik şeridi çekerek delil toplama çalışması yaptığı bölgede, Jandarma ekiplerinin de incelemeleri sürüyor.

Detaylar için ilgili diğer haber:


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum