Karaman'da apartman düğününü polis sonlandırdı

Karaman'da evde yapılan izinsiz düğüne polis baskın yaptı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında evde izinsiz yapılan düğün sonlandırıldı.

Karaman'da apartman düğününü polis sonlandırdı
Editör: Karamanca
08 Eylül 2020 - 13:39




Karaman'da 112 acil çağrı merkezine Cedit Mahallesi 288 sokak üzerindeki bir binada izinsiz düğün etkinliği yapıldığı ihbarı geldi.

İhbarın ardından adrese çok sayıda sivil polis ekipleri sevk edildi. Bina içerisinde ve çevresinde bir süre dinleme yapan ekipler düğünün yapıldığı dairenin kapısını çalarak, koronavirüs tedbirleri kapsamında evlerde ve sokaklarda düğün yapılmasının yasak olduğunu hatırlatarak düğüne son verdi.

Düğündeki davetliler evlerine gönderilirken, ekipler izinsiz düğün yaptığı gerekçesi ile düğün sahibinede tutanak tutarak ceza yazılmak üzere il Hıfzıssıha kuruluna gönderdi. Karaman'da koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimlerin aralıksız süreceği vurgulandı.

YORUMLAR

  • 4 Yorum
  • Ahmet Doğan
    3 yıl önce
    KARAMANIMIZ 1 . ULASIYOR KARAMAN YAPARYA .????????????
  • Ayşe Okur
    3 yıl önce
    Tabi ki kurallara dikkat etmek gerekiyor. Polisimiz cok yıprandı bu süreçte. Fakat Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman a gelince 1500 kişilik düğün düzenliyor birtane polis yok.. Bi şekilde evlenelim diye evde düğün yapan hemen ihbar ediliyor... ADALET HERKES e LAZIM...
  • faruk bender
    3 yıl önce
    bu düğüne katılanlardan biri ölse mesuliyeti kimin üstüne .
  • Orhan Sugar
    3 yıl önce
    Vaka artışında 1 numara olmaya aday Karaman ilimiz bunu hakediyor. Kesinlikle 1. Olmalıyız. Ha gayret Karaman