İşte MHP'nin Ayrancı ve Başyayla ilçe başkanları

Milliyetçi hareket Partisi’nin Başyayla ve Ayrancı ilçe başkanlıklarına görevlendirilen..

İşte MHP'nin Ayrancı ve Başyayla ilçe başkanları
Editör: Karamanca
28 Kasım 2019 - 14:09 - Güncelleme: 23 Ocak 2020 - 12:17




Milliyetçi hareket Partisi’nin Başyayla ve Ayrancı ilçe başkanlıklarına görevlendirilen İlçe başkanlarına, yetki belgeleri İl Başkanı Mahmut Ünüvar tarafından verildi.

Karaman’ın Ayrancı ve Başyayla ilçelerine MHP Genel Merkezi tarafından görevlendirme yapıldı. İlçe başkanlarına yeni görevlerinde başarılar dileyen Başkan Mahmut Ünüvar, ‘’Ayrancı ve Başyayla ilçe başkanlarımızın taşınmaya bağlı ikamet değişiklikleri nedeniyle görevlerinden ayrılmaları üzerine her iki ilçemizde teşkilat saha çalışması yürüttük.

Yapılan çalışmalar sonucu elde edilen veriler doğrultusunda genel merkezimizce iki ilçemize yeni ilçe başkanları görevlendirildi. Buna göre; partimizin Ayrancı İlçe Başkanlığına Memiş Vural, Başyayla İlçe Başkanlığına Abdulkafi Bulut getirildi.

Bugün bir araya geldiğimiz ilçe başkanlarımızla, önümüzdeki süreçte yapılması gerekenler ve saha çalışmaları konusunda bilgiler paylaştık. Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Edip Semih Yalçın Bey ve Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in imzalarının yer aldığı yetki belgelerini ilçe başkanlarımıza teslim ettik.

İlerleyen günlerde her iki ilçemizden de sinerjinin arttığına ve kitlenin sürekli büyüdüğüne dair müjdeli haberlerin geleceğini umuyorum. Göreve gelen ilçe başkanlarımıza, yönetim kadrolarına ve ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun’’ dedi.

abdulkafi bulut

mhp başyayla yönetim kurulu

memiş vural

mhp ayrancı yönetim kurulu

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum