Hollanda'da balina heykeline çarpan metro

Hollanda'nın Spijkenisse kentinde bakım için boş sefer yapan metro, 10 metre yükseklikteki dev balina heykeline çarparak asılı kaldı.

Hollanda'da balina heykeline çarpan metro
Editör: Karamanca
02 Kasım 2020 - 23:43 - Güncelleme: 02 Kasım 2020 - 23:47




Hollanda'nın Spijkenisse kentinde yer alan De Akkers metro istasyonunda boş sefer yapan bir metro, raydan çıkarak bariyerleri aşıp 10 metre yükseklikteki dev balina heykeline çarptı. Metronun vagonlarından biri kazanın ardından 10 metre yükseklikteki balina kuyruğu heykelinin ucunda asılı kalırken, makinist metrodan çıkmayı başardı. Kaza sırasında trenin boş olduğu belirtildi.

Vagonların dev heykelden indirilebilmesi için uzun çaba harcanırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

De metro, die leeg was voor onderhoud in de Nederlandse stad Spijkenisse, werd opgeschort door het gigantische walvisbeeld van 10 meter hoog te raken.

Een stationair draaiende metro bij metrostation De Akkers in Spijkenisse, Nederland, ontspoorde, stak de barrières over en raakte het gigantische walvisstandbeeld op een hoogte van 10 meter. Terwijl een van de wagons van de metro na het ongeval aan het einde van het 10 meter hoge walvisstaartbeeld hing, slaagde de monteur erin om uit de metro te komen. Er werd verklaard dat de trein tijdens het ongeval leeg was.

Terwijl lange inspanningen werden geleverd om de wagens van het gigantische standbeeld te lossen, werd een onderzoek ingesteld naar het ongeval.

YORUMLAR

  • 0 Yorum