Hamilelik ve Doğum Sonrası Süreçte Konforunuzdan Taviz Vermeyin

Hamilelik anne adaylarının hayatında pek çok değişikliğin yaşandığı uzun bir süreçtir. Anne adayları hamilelik haberini aldıkları andan itibaren giyimden beslenmeye kadar uzanan geniş bir yelpazedeki alışkanlıklarını yavaş yavaş değiştirmeye başlarlar.

Hamilelik ve Doğum Sonrası Süreçte Konforunuzdan Taviz Vermeyin
Editör: Karamanca
16 Haziran 2021 - 23:25




Bunun temel nedeni hamilelik sürecinde fiziksel, hormonal ve ruhsal açıdan yaşanan değişikliklere uyum sağlama ve konfor ihtiyacıdır. Hamilelik döneminde anne adayının tercihleri bebeği de doğrudan etkiler. Bu nedenle annelik içgüdüsünün de açığa çıkmasıyla anne adayları giyimden beslenmeye kadar tüm tercihlerinde hem kendilerinin hem bebeklerinin sağlığını ve konforunu sağlamaya odaklanırlar.

Hamilelik sürecinde anne adayının kendisi için satın aldığı kıyafetler bu dönemde bebekler için satın alınmaya başlayan diğer ürünler kadar önemlidir. Çünkü anne adayının içerisinde rahat edeceği ve konforlu bir hamilelik sürdüreceği hamile kıyafetleri annenin de bebeğin de mutlu ve sağlıklı olmasını sağlar. Hamilelik döneminde anne adaylarının en çok tercih ettiği hamile kıyafetlerinden biri tesettür hamile elbisesi modelleridir. Aynı zamanda tesettür lohusa elbisesi modelleri de yeni doğum yapan annelerin konforunu artırmayı sağlayan fonksiyonel kıyafetlerdir. Muhafazakar giyimi tercih eden anne adaylarının sıklıkla tercih ettiği tesettür hamile elbisesi modelleri rahat kalıpları ve geniş dökümleri ile tüm hamilelik boyunca anne adaylarına ekstra konfor alanı sağlar. Birbirinden çeşitli modelleri, renkleri ve kumaşları ile Hubla Design kalitesi ile anne adaylarının beğenisine sunulan tesettür hamile elbisesi modelleri konforla şıklığı birleştirmektedir.

Rahat Bir Lohusalık Dönemi İçin Doğru Kıyafetleri Tercih Edin

Lohusalık dönemi annelerin emzirme, uyutma, gaz çıkarma gibi yeni rutinlere adapte olmaya çalıştığı zorlu bir o kadar da keyifli bir dönemdir. Annelerin düzenlerinin tamamen değiştiği, bebeklerin ön planda olduğu yeni bir düzen kurulduğu ve doğum sonrası dönemin de etkileriyle anne adayları için zorlayıcı olabilen bu süreçte anneler kıyafetlerinin rahatlığına üst düzeyde önem vermelidir. Hubla Design tesettür lohusa elbisesi modelleri sayesinde yeni doğum yapan anneler konforlarından da şıklıklarından da taviz vermezler. 

Yeni doğum yapan anneler ev içerisinde bulundukları lohusalığın özellikle ilk dönemlerinde kıyafet seçimi konusunda daha rahat davranabilseler de misafirlerinin geldiği ya da bebekleriyle birlikte dışarı çıkıp sosyalleşmeye başladıkları dönemde konforlu olduğu kadar şık kıyafetlere de ihtiyaç duyarlar. Annelerin emzirme ihtiyaçlarını da en kolay ve mahremiyetlerini sağlayacak şekilde karşılamalarını hedefleyen Hubla Design tesettür lohusa elbisesi modelleri bu dönemin kurtarıcı parçalarından biridir.

Doğumdan sonra pek çok kadının vücudu eski haline hızlı bir şekilde dönmez. Yeni doğum yapan annelerin göbeklerinde bir süre daha şişlik olabildiği için anne adayları bu dönemde hamile kıyafetlerini giymeyi tercih edebilirler. Ancak bu aşamada göz ardı edilmemesi gereken nokta hamilelik dönemi ihtiyaçları ile lohusalık dönemi ihtiyaçlarının birbirinden farklı olduğudur. Lohusalık döneminde anneler günün her saati bebeklerini emzirirler ve bunu hem konforlu hem de mahremiyetlerini koruyabilecekleri şekilde yapmak isterler. Bu nedenle lohusalık döneminde tercih edilen kıyafetlerin annelerin emzirme sürecindeki ihtiyacını karşılayacak özellikte olmasına özen gösterilmelidir.
Hubla Design İle Kaliteye Ekonomik Fiyatlarla Ulaşabilirsiniz

Bebeklerin sağlıklı bir şekilde gelişmesi açısından anne sütünün ne kadar önemli olduğu bilinen bir gerçektir. Bu nedenle anneler dünyaya geldikleri ilk andan itibaren bebeklerini anne sütü ile beslemeyi ve mümkün olduğunca uzun süre emzirmeyi hedeflerler. Anne sütünün bebek üzerindeki olumlu etkisi yalnızca sağlıklı gelişim sağlaması ile sınırlı değildir. Emzirme bir anne ile bebek arasında yaşanabilecek en özel anlardan biridir. Emzirme sırasında anne ile bebek arasında oluşan bağ bebeklerin psikolojik gelişiminin sağlıklı olması için çok önemlidir. 

Emzirme her ne kadar bebek için pek çok açıdan faydalı olsa da anne adayları bebeklerini evlerinde emzirdikleri esnadaki rahatlığı ev dışında olduklarında çok da kolay elde edememektedir. Çalışan anneler ya da sosyal ortamlarda bulunan anneler ister bebeklerini emzirmek ister sütlerini sağmak için istedikleri konfora ve mahremiyete her zaman ulaşamamaktadır. Bu tür durumlar yeni doğum yapan annelerin seçtikleri kıyafetler ile kendilerinin de bebeklerinin de konforunu sağlama ihtiyacı duymalarına neden olmaktadır.

Muhafazakar giyim tarzını tercih eden anneler tesettür lohusa elbisesi modelleri ile doğumdan sonraki süreçte hem şıklıklarını hem de kendilerinin ve bebeklerinin konforunu garantileyebilmektedir. Hubla Design sürekli yenilenen, hamilelerin ve lohusaların ihtiyaçlarına karşılamaya yönelik olarak tasarlanan, konforu ve şıklığı buluşturan koleksiyonu ile anne adayları ve anneler için vazgeçilmez bir tercih haline gelmektedir. Hubla Design’ın geniş ürün çeşitliliğine sahip koleksiyonunda yer alan tüm ürünler en kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmektedir. En yüksek kaliteye sahip, en şık, en konforlu ve en kullanışlı ürünler Hubla Design’ın uygun fiyat politikası sayesinde her bütçeden kadın için ulaşılması mümkün hale gelmektedir. Hubla Design ürünlerini tercih eden anne adayları ve anneler iş hayatlarında, sosyal hayatlarında ve özel davetlerde şıklıkları ile göz kamaştırırken üst düzey konfora sahip olmanın da tadını çıkarabilmektedirler.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum