Başkan Yılmaz, basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi

Karaman Baro Başkanı Avukat Oktay Yılmaz, kentteki basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada Başkan Yılmaz ile basın mensupları uzun süre sohbet etti.

Başkan Yılmaz, basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi
Editör: Karamanca
09 Nisan 2024 - 11:05 - Güncelleme: 09 Nisan 2024 - 11:15




Başkan Yılmaz, gazetecilere yaptığı konuşmada, iftarın birlik ve beraberliği pekiştiren bir etkinlik olduğunu vurgulayarak, "Ramazan ayı, bizim için hem manevi bir değer taşır hem de dayanışma ruhunu güçlendirir. Bu buluşma sadece yemek değil, aynı zamanda fikir alışverişi, deneyim paylaşımı ve birlikte güncel meseleleri konuşma-değerlendirme fırsatı sunuyor. Her birimiz farklı alanlarda çalışsak da, ortak platformda bir araya gelerek şehrin gelişimine katkı sağlamayı hedefliyoruz.

İftar dolayısıyla ortaya çıkan samimi atmosfer, meslekler arasındaki iletişimi güçlendirirken, medya sektöründeki gelişmeleri ve gelecek çalışmaları da tartışma fırsatı veriyor. Medya sektörü ile kurumların daha sağlam ve sürdürülebilir bir ağ oluşturmasını mühimsiyoruz. Birlikte hareket etme ve dayanışma ruhu, tüm kurumlar ve sektörler açısından her bir bireyin daha güçlü ve etkili olmasını sağlayarak, toplum için daha iyi bir haberleşme ortamı oluşturmaya olacak sağlayacaktır." dedi.

Öte yandan, yarın başlayacak olan Ramazan Bayramı öncesinde, Başkan Yılmaz, katılımcıların ve tüm Karamanlıların bayramlarını şimdiden kutladı. Bayramın, sevdikleriyle birlikte huzur içinde geçmesini diledi. İftar yemeğinde, Başkan Yılmaz’ın yanı sıra birçok basın mensubu da bulunarak birlikte güzel bir akşam geçirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum