Başkan Ünüvar'dan tebrik-teşekkür mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanı Mahmut Ünüvar, MHP İl Genel Meclis Üyesi Adem Gök’ün yeniden Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümeni seçilmesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Ünüvar'dan tebrik-teşekkür mesajı
Editör: Karamanca
13 Haziran 2020 - 14:48 - Güncelleme: 13 Haziran 2020 - 16:47




Gök’ün geçtiğimiz dönemi iyi değerlendirdiğini belirten Ünüvar, ‘’İl Genel Meclis Üyemiz Adem Gök, encümen olarak görev yaptığı ilk dönemi köylerimize ve köylümüze hizmet noktasında çok iyi değerlendirmiştir. Zaman kavramı gözetmeksizin ihtiyaç duyulduğu her an taşradaki sıkıntı ve ihtiyaçlara cevap arayan, çalışkan birisi olarak köylülerimizin ve muhtarlarımızın takdirini kazanmıştır’’ dedi. İl Yönetimi olarak göreve geldikleri günden itibaren köy ziyaretleri yaptıklarını belirten Başkan Ünüvar mesajında;

‘’Teşkilatımız ve il genel meclisi üyelerimizle katıldığımız köy ziyaretlerimizde, bizlere bildirilen her sorunun giderilmesi konusunda il genel meclisi üyelerimizin çalışkanlığı herkesçe malumdur. Köylere götürülecek hizmetlerin tespit edilmesi, yürütülmesi gibi konularda takipçi olmak ve aksaklığa meydan vermeden hizmeti en kısa sürede ulaştırmak, bunları yaparken de köy muhtarlarıyla uyum içerisinde çalışmak gerekiyor. Bütün bunları doğru bir iletişimle yürütebilmek; köyü-köylüyü ve işleyişi iyi bilmekle, hepsinden önemlisi gönüllü olmakla mümkün oluyor. Gönlü, taşradaki hemşerisiyle aynı heyecanla çarpan Ülkücüler, köylüsünün dik baş tok karın ve mutlu yarınları için uğraş verir.

Ülkücüler; elini uzatanın ayağını uzatamayacağını bildiklerinden ‘’Gelin isteyin’’ bekleyişi yerine, ‘’Gelelim birlikte çare arayıp üretelim’’ düşüncesiyle çalışır. Alın terinin, emeğin ve helal kazancın rol modeli olan Karaman köylüsünün hakkı budur. Taşra ile hakkı teslim edilerek kurulan gönül zincirinin sağlamlığı, bu tip seçimlerde ‘Dayatma’ gibi ritim bozukluklarına meydan vermez. Kendisi de tarım üreticisi olan il genel meclis üyemiz Adem Gök, bu konuda partimiz adına övünç kaynağımızdır. Bu vesileyle alicenap muhtarlarımıza verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eder, İl Genel Meclisi üyemiz Adem Gök başta olmak üzere tüm köylere hizmet götürme birliği encümenlerini tebrik eder çalışmalarında başarılar dilerim’’ sözlerine yer verdi.

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Ercan Uzel
    3 yıl önce
    Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyden, başlayarak teşkilatın her aşamasında Davasının bilincinde Halka hizmetin Hakka hizmet olmuş ve bu yönde çalışan herkesten Allah razı olsun, Adem Gök kardaşımı kutlar. Çalışmalarında hep destek hep yanındayız