YouTube Vanced APK Nedir? Ne İşe Yarar?

ABONE OL

İnternet ve birçok medya platformu için temel gelir kaynağı reklamlar olduğundan geliştiriciler kullanıcılara daha çok reklam izletmenin yolunu ararlar.

Reklam
Reklam

Kullanıcılar için ideal olan ise bu reklamları izlemekten kaçınmanın bir yolunu bulmaktır. Reklamlara oldukça sık yer verem platformlardan biri YouTube’dur. YouTube’da video başlamadan önce reklam gösterildiği gibi video süresince belirli aralıklarla da reklamlara yer verilir.

Bu reklamları sürekli izlemek zorunda olmak ve video keyfinin reklamlarla bölünmesi oldukça sıkıcı bir hal alabilmektedir. YouTube bu durumun engellenmesi için YouTube Premium olarak bilinen reklamsız ancak ücretli sürümü de bir alternatif olarak sunar. Buna ücret ödemek istemeyen kullancılar ise YouTube Vanced APK ile çözüm bulabilirler.

YouTube Vanced Android işletim sistemi ile çalışan cihazlar için geliştirilmiş olan bir arka planda video oynatmayı ve bunu reklamsız bir şekilde yapmayı sağlayan bir programdır. YouTube Vanced, YouTube uygulamasına entegre olarak geliştirilmiştir. 

YouTube Vanced Android işletim sistemine sahip olan mobil cihazların tümünde rootsuz bir şekilde çalışır. YouTube üzerinden arka planda video oynatmak şu an için YouTube’da ücretli olarak sunulan bir özelliktir. Bu özellikten ücretsiz bir şekilde yararlanmak için tabletadam.com üzerinden YouTube Vanced APK indirmek ve kurulumunu yapmak yeterlidir.

YouTube Vanced APK indirmek için öncelikle tabletadam.com üzerinden uygulamanın APK sürümüne erişilir. Bilgisayar üzerinden indirme yapılacaksa indirme işleminden sonra YouTube Vanced APK android işletim sistemli cihaza atılır. Bununla birlikte mobil cihazlarda kurulum yapılmadan önce Ayarlar - Güvenlik - Bilinmeyen Kaynaklara İzin Ver ayarları açılmalıdır. Eğer bu işlem yapılmazsa uygulamanın yüklenmesi mümkün değildir. İlgili adımlar takip edildikten sonra Tablet Adam üzerinden indirilen APK dosyası açılır ve otomatik kurulum başlatılır. Otomatik kurulum sona erdiğinde YouTube Vanced mobil cihaza kurulmuş olur ve kullanılmaya başlanabilir.

APK olarak Android işletim sistemini kullanan cihazlara indirilebilen YouTube Vanced YouTube video indirme, YouTube reklamsız video oynatma ve YouTube arka planda çalma gibi özelliklerin ücretsiz bir şekilde kullanılmasına izin verir. Siz de bu özelliklerden yararlanmak için Tablet Adam üzerinden YouTube Vanced APK indirebilirsiniz.

Tablet Adam ile Ücretsiz Oyun İndir

Oyunlar günümüzde bazı insanlar için boş zamanlarını değerlendirmeyi sağlayan bazı insanlar içinse adeta bir yaşam tarzı haline gelen bilgisayarlar ya da diğer platformlar üzerinden oynanabilen eğitici ve eğlendirici faaliyetlerdir. Oyun oynamak için genellikle bilgisayarlar ve telefonlar tercih edilse de Xbox ve Playstation da sıklıkla kullanılır.

Bilgisayarlardan ya da diğer platformlardan oyun oynanabilmesi için öncelikle beğenilen oyunların indirilmesi ya da satın alınması gerekir. Oyuncular genellikle ücretsiz oyunları tercih etseler de son derece popüler olan birçok oyun yüksek fiyatlarla satılmaktadır. 

Bilgisayarlarda oyun oynamak isteyen oyun severlerin oyun indirebileceği birçok farklı platform vardır. Bu platformlar aracılığıyla oyun severler isten korsan ister orijinal sürümleri ücretsiz olarak indirebilirler ya da satın alabilirler. 

Orijinal oyun satın almak istemeyen oyun severler Tablet Adam web sitesi üzerinden   oyun indir kısmında yer alan oyunların tamamını Hemen İndir butonuna tıklayarak ücretsiz olarak indirebilirler. 

Oyun yükleme işlemleri her platformda ve her oyunda farklı şekilde gerçekleştirilebilir. Orijinal oyunlar söz konusu olduğunda satın alım yapılan platformda üyelik açılır ve daha sonra oyun satın alınır. Daha sonra oyun indirilir. Oyunun orijinal olması durumunda herhangi bir dış dosyaya ya da etkene ihtiyaç duyulmaz. Orijinal olmayan oyunlarda durum biraz daha farklıdır. İlk olarak oyunun orijinal olmayan sürümü bulunur ve oyun indirilir. Oyun indirme işlemleri tamamlandıktan sonra oyunun set up yani kurulum dosyası çalıştırılır. Oyunun kurulum işlemleri tamamlandıktan sonra crack’le çalışan oyunlar için crack yapılır. Ancak crack olmadan çalışan oyunlar da mevcut olduğundan crack işlemi oyun özelinde ihtiyaç olması durumunda yapılmalıdır.

Orijinal oyunların yer aldığı platformlar tamamen satın alma üzerine kurulu olup satın alınan oyun ilgili platforma tarafından kullanıcıların bilgisayarlarına otomatik olarak kurulur. Ancak oyun fiyatlarının yüksekliği nedeniyle ülkemizde de dünyada da pek çok kişi crack oyunları orijinal oyunlardan çok daha fazla tercih eder. Bunun için öncelikle istenilen oyun indirilir. Kurulum dosyası çalıştırılıp oyunun kurulumu tamamlanır. Daha sonra oyunun crack dosyası, oyunun kurulu bulunduğu klasöre atılır. Bu aşamada crack dosyalarının her oyuna göre farklılık gösterebileceği unutulmamalıdır.

Tablet Adam İle Telefona Oyun İndir

Hem teknolojik gelişmelerin hem de mobil cihazların gelişmesinin en çok etkilediği sektörlerin başında mobil oyun sektörü gelir. Bunun sonucunda günümüzde mobil oyunlar milyonlar tarafından indirilmekte ve oynanmaktadır. Mobil oyunların telefonlara indirilmesi zahmetsiz bir durum olup IOS ve Android işletim sistemine sahip telefonlarında Store uygulamalarında genellikle tüm oyunlar bulunur. Böylece kullanıcılar istedikleri mobil oyunları ya da uygulamaları kolaylıkla mobil cihazlarına indirebilirler. Buna ek olarak internet ortamında bulunan Tablet Adam aracılığıyla da mobil telefonlara oyun dosyaları indirilebilmektedir.

tablet adam tabletadam com