Türkiye Kamu-Sen Karaman İl Temsilciliği'nden açıklama

ABONE OL

Türkiye Kamu-Sen Karaman İl Temsilciliği İdlip'ten gelen şehit haberleri üzerine bir basın açıklaması yayımladı. Yapılan açıklama şöyle;

Reklam
Reklam

Kahraman Türk Silahlı Küvvetleri meşruiyet sınırları içinde bulunduğu İdlib’de  Rusya ve Suriye Rejimi ortak yapımı kahpe saldırıların hedefi olmuştur.

Bu hain saldırıların neticesinde malesef  şehitlerimiz ve yaralılarımız vardır. Açımız tarif edilmez. Bu mübarek günlerde  her şeyden önce şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar niyaz ediyoruz.

 Türk  Devleti  elbette tüm kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte vaziyet tespiti yapıp gerekli tedbirleri alarak bir istikamet tayininde bulunacaktır. Bu doğrultuda Türkiye Kamu sen bütün mensuplarıyla birlikte ‘Devlet ve Millet’ dayanışmasının ve işbirliğinin her zamanki gibi en yüksek örneğini gösterecektir.

Böyle zor zamanlarda milli birliğimizi tesis etmek ve ortak bir duruş sergilemek her vatansever ve milletperver için bir zorunluluktur. Ümit ediyor ve diliyoruz ki; toplumumuzun tüm kesimleri bu doğrultuda hareket etmelidir ve edecektir.

 Şayet birileri bu süreçte keskin ayrışma ve kutuplaşma üretme milli birlik ve beraberlik ruhumuza aykırı tavır sergileme hatta ve hatta bu çizgide ya da bu doğrultuda siyaset üretme hevesine düşmemelidir. Şehitlerimize Allah tan rahmet yakınlarına ve Türk milletine baş sağlığı dileriz.

türkiye kamusen kamusen karaman açıklama idlip şehitleri idlip açıklama