MHP Karaman Teşkilatı istişare toplantısını Kazımkarabekir'de yaptı

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Teşkilatı, Ocak Ayı istişare toplantısını Kazımkarabekir ilçesinde..

Reklam
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Teşkilatı, Ocak Ayı istişare toplantısını Kazımkarabekir ilçesinde gerçekleştirdi. Toplantıya İl Başkanı Mahmut Ünüvar’ın yanı sıra ilçe belediye başkanı Recep Boyacıoğlu, ilçe ve belde teşkilat başkanları ile yöneticiler katıldı.

Kent merkezi ve ilçelerde devam eden köy-mahalle ziyaretlerinin değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda, başkanlar bölgelerindeki parti çalışmalarını detaylarıyla anlattı. Yapılan saha çalışmalarının vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığını belirten Başkan Ünüvar, ‘’Kısa süre önce başladığımız köy-mahalle ziyaretlerimizden olumlu geri dönüşler alıyoruz. İl ve ilçe teşkilatları olarak içinde bulunduğumuz kış mevsimini bu ziyaretlerle değerlendirmeye devam edeceğiz’’ dedi. Toplantıda ayrıca il başkan yardımcıları ile ilçe ve belde başkanları; yakın gelecekle ilgili beklentilerini, siyasi gündemi oluşturan konu başlıklarını ve parti stratejilerini anlattılar.

İstişare toplantısının ardından ilçe merkezindeki kahvehaneleri ziyaret eden MHP heyeti vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Ünüvar burada yaptığı konuşmada, ‘’Kazımkarabekirli hemşerilerim, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde partimizin burada belediyeyi yönetmesi yönünde tercih yapmış, hepimizi gururlandırmıştır. İlçede emanet ehline verilmiş, görev tevdi edilmiştir. Seçim sürecinde vatandaşlarımıza neyi yapacağımızı söylemiş, neyi yapmayacağımızı belirtmişsek, bugün o sözlerimizi yerine getirmek için gece gündüz çalışmaktayız’’ dedi.

















 

kaızmkarabekir mhp recep boyacıoğlu ibrahim bardakçı kasım tunç memiş vural mahmut ünüvar istişare toplantısı son dakika karaman