Karamanlılar itibar etmedi

ABONE OL

Dün, Türkiye genelinde özel bir nikah tarihlerinin olmasını isteyen çiftler nikah salonlarını ..

Reklam
Reklam

Dün, Türkiye genelinde özel bir nikah tarihlerinin olmasını isteyen çiftler nikah salonlarını doldurdu. Uğur getireceğine inanılan tarih için Karaman'da kıyılan nikah sayısı düşük olunca ''Karamanlılar itibar etmedi'' şeklinde yorumlandı.

Yurdun dört bir yanında 'Bir daha gelmeyecek tarih' olarak görüldüğünden dün 02.02.2020 çılgınlığı yaşandı. Evlilik yıldönümü için aylar önceden bu tarihi seçen çiftler, muratlarına erdi. Karaman'da ise 02.02.2020 tarihini evlilik yıldönümü olarak unutulmaz kılmak isteyen 2 çift nikah kıydırarak, dünya evine girdi. Karaman'da dünya evine girecek olan diğer çiftler ise akılda kalıcı olması nedeniyle tercih edilen 02.02.2020 tarihine duyarsız kaldı.

Dün ülke genelinde patlayan nikah sayısı ana haber bültelerinde uzun süre yer buldu. Evlenmek için nikah tarihlerini aylar önceden belirleyen çiftler bir çok ilde nikah salonlarının yolunu tuttu. Ülke genelinde nikah çılgınlığına yol açan olay, (Gün, ay ve yıl olarak tersten yazıldığında da aynı tarihe denk gelmesi) 1010 yılda bir denk geliyor.

Karaman Belediyesi Evlenme Memurluğunda bu özel tarihte nikahı kıyılan 2 çifte Karamanca.net haber sitesi olarak mutluluklar dileriz.

karaman 02.02.2020 nikahları karaman nikah karaman evlenme