Karaman ASKF'den Ali Güler'e ziyaret

ABONE OL

Karaman ASKF Başkanı ve Yönetimi MHP Genel Başkan Baş Danışmanı Dr. Ali Güler'i ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Karaman ASKF Başkanı Yaşar Çalışkan Başkan Yardımcısı Gökşen Sade, Genel Sekreter Polat Kılınç ve TFF İl Temsilcisi Ferhat Koç, Milliyetçi Hareket Parti Genel Başkan Baş Danışmanı Dr. Ali Güler’i MHP Genel Merkezinde ziyaret ederek Karaman Amatör Spor kulüpleri hakkında bilgi paylaştı. Karaman’da bulunan Amatör takımların durumları ve sporcuların gelişimi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan ASKF Başkanı Yaşar Çalışkan; “Karaman’da spor adına güzel gelişmeler olmaya başladı. ASKF Yönetimimiz ile birlikte tüm branşlarda gençlerimize spor yaptırmak için projelerimiz devam ediyor. Orta vadede iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyoruz. Ankara’da önemli görevlerde bulunan Karamanlı hemşerilerimizden de Karamanda spor yapılmasına vesile olan Amatör Kulüplerimize destek bekliyoruz.” diyerek aynı zamanda Kazımkarabekirli olan Dr. Ali Güler’i devam eden amatör lig maçlarını izlemeye davet etti. 

MHP Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Ali Güler, Yeni seçilen ASKF Yönetiminin ziyaretinden çok memnun olduğunu belirterek; “Karaman’ın en büyük STKlarından biri olan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun faaliyetlerini memnuniyetle takip ediyoruz. Ankarada bulunan Ankara Karamanlılar Derneği olarak Karamanlı hemşerilerimizin Ankara’ya geldikleri zaman bir evlerinin olduğunu hissetmesi için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Derneğimiz çatısı altında Karamanda spora destek vermek için işadamlarımız ile bir program yaparak Amatör Kulüplerimize nasıl destek sağlayabiliriz bunun formüllerini arayacağız. Karaman’da Gençlerimizi spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan korumak için elele verip birlikte projeler üreteceğiz. Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum.” dedi.  

MHP Genel Merkezinde Dr. Ali Güler’i ziyaret eden Karaman ASKF Başkanı Yaşar Çalışkan, Başkan Yardımcısı Gökşen Sade, Genel Sekreter Polat Kılınç ve TFF İl Temsilcisi Ferhat Koç Ali Hocaya Karaman Kalesinin fotoğrafını olan tablo hediye ettiler. Dr. Güler; “Bu fotoğrafı odamın en güzel yerine asacağım, bu tabloya bakarak Karaman özlemimizi bir nebze de olsa gidermiş oluruz.” Diyerek teşekkür etti.


 

karaman askf ali güler ziyareti