Nurullah Necat Güven: O sözler gerçekleşecek!

Milliyetçi Hareket Partisi Kâzımkarabekir il genel meclisi adayı Nurullah Necat Güven, ilçeye verilen ..

Nurullah Necat Güven: O sözler gerçekleşecek!
Editör: Karamanca
04 Mart 2019 - 14:58




Milliyetçi Hareket Partisi Kâzımkarabekir il genel meclisi adayı Nurullah Necat Güven, ilçeye verilen her sözün gerçekleşmesini sağlayacaklarını belirtti.

Göreve talip olmaktaki amaçlarının Kâzımkarabekir’e, hemşerilerine hizmet etmek ve her konuda yol açıcı rol üstlenmek olduğunu söyleyen Güven; ‘’Bugüne kadar ilçemize birçok konuda hayatı kolaylaştırma adına sözler verildi. Bu sözlerin halen gerçekleştirilememiş olanları olduğu gibi, herhangi bir adım atılamamış, adeta tıkanıklık yaşanan bir durum söz konusu. Hemşerilerimin bilmesini isterim ki, ilçeye yapılacağına dair verilen her sözün ekibimizle arkasında duracağız. Bizim için önemli olan ilçenin ve ilçe halkının menfaati olduğundan; doğalgaz, Kazımkarabekir Kültür Müzesi, arıtma tesisi, bayanlar için spor merkezi, gençlik merkezi, stadyum ve TOKİ gibi nice bekleyen sözleri yerine getireceğiz’’ dedi.

İl Genel Meclisi 1. Sıra adayı Nurullah Necat Güven; ‘’Milliyetçi Hareket Partisi kadroları olarak birçoğu 2014 yılında ilçe halkına vaat edilmiş, ancak gerçekleştirilememiş bu projelerin hayata geçirilmesini mühimsiyoruz. Öte yandan bu projelerin yapılması adına bu güne kadar kimlerin emeği geçmişse her birine de teşekkür ediyoruz. Geçmiş tarihlerde bakan ve Milletvekillerinin Kazımkarabekir ilçemize verdiği sözlerin, Cumhur ittifakı anlayışımız gereği ‘Devlet’ sözü olduğuna inanıyor, gerçekleşmesinde devamlılığı esas kabul edeceğimizin bilinmesini istiyoruz. Hizmet etmek, gerek belediye anlamında gerekse il genel meclisi anlamında seçilen kimselerin tabi görevidir. Planlanıp yapılamamış projeleri hayata geçirerek rölantide bekleyen ilçeyi daha yaşanabilir, daha huzurlu bir yaşam alanı haline getireceğiz.

Geçmiş tarihlerden bekleyen projelerin yanı sıra, ekip arkadaşlarımızla eksikliğini yerinde tespit ettiğimiz bir takım çalışmaları da başlatacağız. Örneğin köylerimizde eskiden bu yana kullanılan ve her ev için kazılan foseptik çukurlarının gerek sağlık gerekse kaliteli yaşam açısından çağın gerisinde kaldığını görüyoruz. Bu nedenle köylerimizde bir alt yapı ve üst yapı çalışmasını, kanalizasyon döşenmesini kaçınılmaz olarak görüyoruz. Öte yandan mevcut yolların bulundukları güzergah yükünü kaldırabilmesi adına yol genişletme, yeni yol yapımı çalışmalarımız olacak.

 Ayrıca sulama kuyuları başta olmak üzere yenilenebilir enerjinin yaygın kullanılmasına öncülük ederek elektrik maliyeti yükünü kaldıracağız. Belediye taşımacılık hizmetinin köyleri de kapsaması gibi projeler, önceliklerimiz arasında yer alıyor. Konum itibari ile İçanadolu’yu güneye bağlayan önemli bir noktada olan ilçemiz, her alanda kendisini geliştirmek zorundadır. Bu vesileyle ilçenin Kazımkarabekir Paşa’ya yakışır bir girişe ve çevre düzenlemesine ihtiyacı olduğunu biliyor ve gerekli fizibilite çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Yine, Konya-Karaman yolu olan ana caddemiz üzerinde yaşanan kazalara dur demek için bir alt geçit yapılması gerektiğini ısrarla söylüyoruz’’ diye söyledi.

nurullah necat güven

necat güven

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum