Reklam

Günlerdir aranan definecinin cesedi bulundu

8 gün önce patronlarıyla birlikte define aramaya giden şahsın cesedi..

Günlerdir aranan definecinin cesedi bulundu
Editör: Karamanca
01 Ekim 2018 - 07:43




8 gün önce patronlarıyla birlikte define aramaya giden şahsın cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 45 yaşındaki Murat Yıldız çalıştığı işyerinin sahipleri ile birlikte ormana define aramaya gitti. 23 Eylül Pazar günü Beypazarı ilçesine bağlı Dereli Köyü'ne giden Yıldız, patronları ile bir süre arama yaptıktan sonra iddiaya göre ormanda kayboldu. İşverenler kayıp Murat Yıldız'ın cep telefonunu araçta bıraktığı gerekçesiyle kendisine ulaşamadıklarını belirterek, durumu ailesine bildirdi.

Yıldız ailesi, köylüler ve Jandarma eşliğinde ormanda bir süre arama yaptı ancak herhangi bir ize rastlanmadı. Arama çalışmalarına daha sonra AFAD ve Komandoların katılmasıyla 100 kişilik ekip, köpekler eşliğinde ormanlık alanda arama yaptı. Jandarma bir yandan arama çalışmalarına devam ederken, diğer yandan Murat Yıldız'ın kayınbiraderi Serdar D., kayınpederi Hasan D. ile birlikte kayıp Yıldız'ın patronları Mustafa Ü., Yasin Ü. ve Fırat Y.'yi gözaltına aldı.

Tüm çabalara rağmen bir sonuca ulaşamayan ekiplere bölgede çobanlık yapan vatandaş 8 gün sonra ihbarda bulundu. İhbarda bildirilen çalılık içerisinde inceleme yapan Jandarma bir erkek cesedine ulaştı. Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemesi ile cesedin kayıp Murat yıldız'a ait olduğu tespit edildi. Yıldız'ın 8 gün önce kaybolduğu noktaya 2 kilometre uzaklıktaki çalılığa kayalıklardan düşerek yuvarlandığı öne sürüldü. Sağlık ekiplerince ambulansa alınan Yıldız'ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum