Bizim Karaman'da da böyle!

Karaman’da yol girişine park edilen gurbetçiye ait araç çekici ile kaldırıldı..

Bizim Karaman'da da böyle!
Editör: Karamanca
11 Temmuz 2018 - 09:23




Karaman’da yol girişine park edilen gurbetçiye ait araç çekici ile kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, İsmet Paşa Caddesi üzerindeki ara sokak girişine park edilerek sokağı araç trafiğine kapatan yabancı plakalı otomobil vatandaşlar tarafından ihbar edildi. Olay yerine gelen trafik ekiplerinin defaten yaptıkları anonsa rağmen sahibi gelmeyen otomobil, çekiciye yüklenerek otoparka çekildi. Bir gurbetçiye ait olduğu düşünülen 72-PL-TS plakalı otomobil hakkında cezai işlem yapılırken, vatandaşlar otomobil sahibinin vurdumduymazlığına öfkelendi.

Otomobilin trafiği engellemesinden dolayı uzun süre çalınan korna sesleri yüzünden gerilen esnaf, ‘’Bu aracı yola rast gele park ederek hem cadde trafiğini aksattı, hem de sokağa araç girişini engelledi. Konuşmaya başladıkları zaman ‘Bizim Avrupa’da şöyle olur bu işler, böyle güzel yapılır’ türünden cümlelerle şehrimizi eleştirirler fakat, buraya geldiklerinde en çok onlar kural tanımazlar. Sağolsun trafik ekiplerimiz gerekli işlemleri yaparak aracı yoldan kaldırdılar, vesileyle bizim Karaman’da da böyle demiş olduk’’ diyerek tepki gösterdi.

Tek yönlü işleyen cadde üzerinde uzun süre bekleyen ve uygunsuz park edilmiş araçlar yüzünden cadde esnafı ile vatandaşlar arasında zaman zaman gerilim yaşanıyor.

karaman avrupalı

karamanda avrupa plakalı

karaman ismetpaşa caddesi

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum