İYİ Parti Karaman Teşkilatı'ndan haber sitemize Ziyaret

İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, Merkez İlçe Başkanı...

İYİ Parti Karaman Teşkilatı'ndan haber sitemize Ziyaret
Editör: Karamanca
11 Ocak 2018 - 17:12




İYİ Parti Karaman İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, Merkez İlçe Başkanı Necdet Uysal ve parti yöneticileriyle birlikte haber sitemizi ziyaret ederek Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladılar.

Partilerinin saha çalışmaları hakkında bilgiler veren Hatipoğlu, ‘’İYİ Parti olarak kurulduğumuz günden itibaren insanımıza umut olduk, olmayı da sürdüreceğiz’’ dedi. Özellikle telefonla aranarak üye olunmak istendiğini belirten il başkanı İsmet Hatipoğlu ziyarette;

‘’Genel Başkanımız Meral Akşener’in dik ve hanımefendi duruşu halkımız tarafından artarak devam eden bir takdir topluyor. Bu nedenle olağanüstü hızlı bir şekilde gerek yurt genelinde gerekse Karaman’da teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık. Yönetim kadrosunda yer almak isteyenler bir yana üye olmak için arayarak geleceklerini bildiren ve üyelik müracaatında bulunanların sayısı her geçen gün çoğalıyor. Bu teveccüh öncelikle genel başkanımıza olduğu gibi, bir açıdan da parti politikamız gereği kendiliğinden oluşuyor. Ülke siyasetindeki sert söylemler, oluşturulan kutuplaşmalar nedeniyle bunalan halk, umudu ve geleceği İYİ Parti’de gördüğünü belirtiyor.

Biz kimseye gömleğini çıkartmasını veya kimliğini kapının önünde bırakmasını söylemiyoruz. Bilakis her vatandaşımıza kapımızın da gönlümüzün de ardına kadar açık olduğunu vurguluyoruz’’ sözlerine yer verdi. 

iyi parti karaman

karaman iyi parti

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum