Karaman'da bu hafta sonuna dikkat!

Karaman'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyareti öncesi ...

Karaman'da bu hafta sonuna dikkat!
Editör: Karamanca
15 Aralık 2017 - 16:32




Karaman'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyareti öncesi hareketlilik yaşanıyor.

Edinilen bilgiye göre, 17 Aralık Pazar Günü öğle saatlerinde Karaman'da olması beklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için, şehrin her yanında çalışmalar aralıksız sürüyor. Karaman Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler başta olmak üzere, Karaman Belediyesi ve Valilik gibi kurumlarda da çalışmalar yapılıyor.

Uygulama noktalarında görev yapan ekipler Karaman'a giriş yapan araç ve sürücüler de incelemelerini sıklaştırdı. Karaman Belediyesi ve diğer kurumlarca çalışma yapılacak güzergahlar üzerinde bulunan park halindeki araçların anons yapılarak kaldırılması istenirken, sürücüsü gelmeyen araçlar çekici ile kaldırılarak oto parka götürülüyor. Hafta sonuna kadar devam etmesi beklenen hareketlilik nedeniyle Cumartesi ve Pazar Günlerinde vatandaşların araçlarını uygunsuz yerlere park etmemeleri menfaatleri icabı olacak.

Öte yandan özellikle mitingin yapılacağı Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve oraya giden tüm yollarda vatandaşların araç park etmemeleri gerekiyor. Trafil Tescil ve Denetleme Şube müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri Miting alanı, çevresi ve Cumhurbaşkanı'nın geçmesi muhtemel güzergahlarda broşür dağıtarak vatandaşları araçlarını park etmemeleri konusunda bilgilendiriyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karaman ziyareti boyunca yaklaşık 2 bin polis tarafından korunması beklenirken, Erdoğan'a çok sayıda bakanın da eşlik edeceği gelen bilgiler arasında.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum