Vali Su, Şehit Uzman Çavuş Eren Kızılgedik için okutulan mevlite katıldı

Mersin Valisi Ali İhsan Su, Siirt’in Eruh İlçesi Hasantepe bölgesinde 10 Kasım 2012 tarihinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Eren Kızılgedik’in şehadetinin sene-i devriyesi münasebetiyle düzenlenen mevlit programına katıldı..

Vali Su, Şehit Uzman Çavuş Eren Kızılgedik için okutulan mevlite katıldı
Editör: Karamanca
13 Kasım 2017 - 08:16




Mersin Valisi Ali İhsan Su, Siirt’in Eruh İlçesi Hasantepe bölgesinde 10 Kasım 2012 tarihinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Eren Kızılgedik’in şehadetinin sene-i devriyesi münasebetiyle düzenlenen mevlit programına katıldı.
Şehit Kızılgedik’in ilk öğrenimini gördüğü, şehidin adıyla eğitim ve öğretime devam edilen Yenişehir Çiftlik Şehit Eren Kızılgedik İlkokulu’nun bahçesinde düzenlenen programa Vali Su’nun yanı sıra Yenişehir ve Toroslar Kaymakamları ile birlikte İl Jandarma Komutanı, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı, İl Emniyet Müdürü, sivil toplum kuruluş temsilcileri, şehidin ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Vali Su’nun, şehidin ailesiyle yakından ilgilendiği program, Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Mevlid-i Şerif okunması ve şehidin aziz ruhuna hep birlikte dua edilmesiyle sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum