Yaşlı Adama Aşk Tuzağı İddiası

Muğla’nın Marmaris ilçesi Selimiye Mahallesi’nde 85 yaşındaki parkinson hastası Bayram Ali Akgül’nin 58 yaşındaki F

Yaşlı Adama Aşk Tuzağı İddiası
Editör: Karamanca
24 Mayıs 2016 - 10:32




Muğla’nın Marmaris ilçesi Selimiye Mahallesi’nde 85 yaşındaki parkinson hastası Bayram Ali Akgül’nin 58 yaşındaki F.U.’yla evlenmesi dolandırıcılık iddialarına yol açtı.
Bayram Ali Akgül’ün yakınları, F.U.’nun işbirliği içinde olduğu kişilerle birlikte, 5 milyon lira değerinde olduğunu belirttikleri denize sıfır bina ile bir restoranı üzerine geçirmek istediğini ileri sürdü. Babasının 8 yıldır parkinson rahatsızlığı bulunduğunu belirten Akgül’ün kızı Birsen Tosunoğlu, şunları söyledi:
“F.U., ilk olarak 2 sene önce mahallemize geldiğinde evliydi. 34 ay önce bu kez boşanmış olarak geldi. 10 gün kadar önce de babamla birlikte ortadan kayboldular. O ve biri emlakçı olan tanıdıklarıyla birlikte, planlı şekilde babamın gayrimenkullerini elinden almak niyetinde olduklarını sanıyoruz. Jandarmaya haber verdik, Datça’da evlendiklerini öğrendik. Avukata başvurduk, tapuda 3 kardeş ailenin oturduğu binayla, restoranın satılmasına kısıtlama koydurttuk. Yoksa evimizi barkımızı elimizden alacak, satacaklar, 19 kişi sokakta kalacağız.”
Nona Akgül, 4 çocuk, 7 torun, 6 da torununun çocuğu olan kayınpederinin evlenmesine izin verilmesine de tepkili olduklarını kaydederek, “İlgili kurum, kuruluşlar ya da çalışanları hakkında da dava açacağız” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum