Mollaköy'de Yollar Genişliyor

Arifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Orköy’den mahalleye dönüşen Mollköy’de yol genişletme, tretuvar ve yağmur suyu hattı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor

Mollaköy'de Yollar Genişliyor
Editör: Karamanca
24 Mayıs 2016 - 09:30




Arifiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Orköy’den mahalleye dönüşen Mollköy’de yol genişletme, tretuvar ve yağmur suyu hattı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Orköy’den mahalle statüsünde belediyemize bağlanan mahallelerimizden Mollaköy’de yaptığımız yol genişletme, yağmur suyu hattı ve parke ve tretuvar çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Buralarda, imar planlarının olmaması nedeniyle, ulaşımı sağlayan mevcut kadastral yolları vatandaşımızın rızasını alarak, belli oranda genişletmeye çalışıyoruz. Çünkü eski yollar çok dar ve bazı bölümlerde iki araç karşılıklı geçemiyor. Bu da kazalara neden oluyor. Yine vatandaşımızın yürüyebileceği yaya kaldırımı yok. Yağmur suyu kanalı da olmadığı için yolda su birikiyor. Araçlar, yayaların üstüne su sıçrattığından, yağmurlu havalarda yürümek mümkün değil. Biz de Belediye olarak bu sıkıntıları gidermek için hızlı bir şekilde, yol genişletme, yaya kaldırımı ve yağmur suyu hattı yapımı çalışması başlattık. Yine, kendi rızası ile, yol terki yapan vatandaşlarımızın bahçe avlularını Arifiye Belediyesi olarak biz yapıyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum