Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'ndan Vefa Gecesi

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu tarafından, AK Parti Teşkilatları’na yönelik düzenlenen ’vefa gecesi’ yoğun bir katılımla gerçekleştirildi

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'ndan Vefa Gecesi
Editör: Karamanca
16 Ekim 2015 - 09:00




Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu tarafından, AK Parti Teşkilatları’na yönelik düzenlenen ’vefa gecesi’ yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Belediye Sosyal Tesisleri’ndeki yemekli geceye, AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, AK Parti Kütahya İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Özgevrek, AK Parti Medya Tanıtım Başkanı Hayri Öz ile teşkilatlarda görev alan yeni ve eski yöneticiler katıldı.
Gecede konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çekti. Saraçoğlu, "
"Halkımız 7 Haziran seçimlerinde bizlere ’hafif şekilde ders verelim’ dediler. Teşkilatımız bize ne görev verirse seve seve gidiyoruz. Gittiğimiz her yerde yoğun bir ilgiyle karşılaşıyoruz.Vefayı unutmamamız gerekiyor. Sen ben tartışmasına girmeden çalışmalıyız. 7 Haziran gecesi seçimlerinde sevinenler ve üzülenler vardı. Sevinenler kimdi?. Almanya, ABD, Fransa, İsrali seviniyor. Peki üzülünler kim?, Filistin üzülüyor, Balkanlar üzülüyor, Mısır üzülüyor, bütün İslam alemi üzülüyor. İslam alemi 1 Kasım seçimlerinin sonucunu bekliyor. 1 Kasım için herkes sorumluluğu bilip buna göre çalışmalı. Hiç kimsenin umudunu yok etmemeliyiz.Biz birliği sağlarsan Allah bereketini verecektir" dedi.
AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, vefa gecesi sebebiyle Başkan Kamil Saraçoğlu’na teşekkür etti. (EFE)

16.10.2015 11:42:24 TSI
NNNN
16.10.2015 11:40:3116.10.2015 11:43

YORUMLAR

  • 0 Yorum