Yazarlar Oda Dergisi İçin Buluştu

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odasının çıkartmış olduğu Kıvılcım Dergisi’nin yazarları yeni bir sayı için bir araya geldiler

Yazarlar Oda Dergisi İçin Buluştu
Editör: Karamanca
14 Ekim 2015 - 13:00




Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odasının çıkartmış olduğu Kıvılcım Dergisi’nin yazarları yeni bir sayı için bir araya geldiler.
38. sayısını çıkartmaya hazırlanan Kıvılcım Dergisi’nin toplantısı Ayyıldız Cafe’de yazı işleri kadrosunun katılımıyla gerçekleştirildi.
Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası tarafından çıkartılan Kıvılcım Dergisi’nin yeni sayısı için toplantı düzenlendi. Derginin yazar kadrosu tarafından her ay gerçekleştirilen toplantıda önümüzdeki sayı için farklı konulara değinileceği bildirildi.
TTSO Başkanı Davut Efe derginin yazarlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe derginin her geçen gün okuyucu kitlesini genişlettiğini söyleyerek, “Sivil toplum örgütlerinin iki görevi vardır. Bir tanesi üyelerine karşı olan görevleridir. İkincisi ise bulunduğu bölgede kamu yararına olan görevleridir. Fikir üretmek ve üretim yapmaktır. Fikir üretmek ve müdahil olmak zorundayız. Bunun dışında kalanlara sivil toplum kuruluşu değil, taraflı bir kuruluş diye bakılır“ dedi.
Efe, “Bizler direk Bakanlığa bağlıyız, bunun sebebi de Türkiye Cumhuriyetinde sivil toplum örgütleri bulunduğu bölgedeki çalışmalarında belediyelere ve devlet kurumlarından bağımsızdır. Bunun sebebi de kamu yararına işlerdir. Fikir üretsin, bağımlı olmasın, emir almasın diyedir. Biz bu görevi Allah’ın izni ile en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruz.” Şeklinde konuştu.
Oda başkanı Efe, Tavşanlı için siyasi parti başkanları ile çeşitli toplantılar yapıldığını, bunun da ilçe ve bölge menfaatine olduğunu ifade etti. ( Tİ EFE)

14.10.2015 15:31:31 TSI
NNNN
14.10.2015 15:31:3214.10.2015 15:33

YORUMLAR

  • 0 Yorum