Yaşlı adam cinsel organı ve başı kesilmiş halde bulundu

Talihsiz yaşlı adamın ölüsü başı ve cinsel organı kesilmiş halde okul bahçesinde bulundu. Cinayetin psikolojik rahatsızlığı bulunan bir kişi tarafından işlendiği öne sürüldü.

Editör: Karamanca
01 Kasım 2020 - 13:38 - Güncelleme: 01 Kasım 2020 - 13:46




Olay, Konya’nın Bozkır ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ilçedeki Zengibar Anadolu Lisesi yanında hareketsiz şekilde birinin yattığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemede isminin Mustafa Sömek olduğu öğrenilen şahsın cinsel organı ve başı kesilmiş halde ölü olduğu anlaşıldı.

Olay yeri inceleme ekipleri çevrede yaptıkları çalışmada kesilen cinsel organı Sömek’in cansız bedeninin yanı başında, kesilen başı ise okul bahçesinde buldu.

Sömek’in cansız bedeni ile kesik uzuvları işlemlerin ardından Bozkır Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, ekipler elde edilen veriler doğrultusunda çalışma başlattı.

Tüm detayları inceleyen polis cinayeti işlediği şüphesiyle 41 yaşındaki M. M.’nin izini sürdü. Olay yerinde kaçtığı öne sürülen M. M., ekiplerin titiz çalışması sonucu Yalıhüyük ilçesinde yakalandı.

Gözaltına alınan şahıs Bozkır’a getirilirken, şahsın psikolojik rahatsızlığı olduğu bilgisi paylaşıldı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

Hemşerilerini yasa boğdu

Mustafa Sömek’in vakşi bir cinayete kurban gittiğini haber alan köylüleri sosyal medya hesaplarından taziye mesajları yayımladı.

Sevenlerinin, Sömek’in daha önceden çekilmiş görüntülerini ‘’Garibin gönlü zengin’’ notuyla paylaştığı ortaya çıktı.

Öte yandan Çağlayanlılar Derneği’de bir mesaj yayımlayarak, ‘’ Çağlayanlı köylümüz Ahmet Sömek in oğlu Mustafa Sömek hain bir saldırı sonucu bıçaklanarak vefat etmiştir cenazesi otopsi sonucundan sonra defin edilecektir. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarının ve sevenlerinin başı sağ olsun’’ dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum