Veli Ülküsever: ''Sorunların çözümü için ortak stratejiler''

Milliyetçi Hareket Partisi Karaman Belediye Başkanlığı aday adayı Veli Ülküsever, saha çalışmaları kapsamında Şoförler ve Otomobilciler Odası ile Esnaf Odaları Birliği’ni ziyaret etti.

Veli Ülküsever: ''Sorunların çözümü için ortak stratejiler''
Editör: Karamanca
21 Aralık 2023 - 17:38 - Güncelleme: 21 Aralık 2023 - 17:40




Şehrin gelişimi ve refahı adına el ele vererek çalışmanın önemine değinen Ülküsever, ‘’Esnaf Odalarımızla yaptığımız görüşmelerde; onların taleplerini, ihtiyaçlarını ve önerilerini dinleme fırsatı buluyoruz. Kentin çeşitli bölgelerindeki esnaflarımızın ortak sorunlarını belirleme ve bu sorunların çözümü için ortak stratejiler geliştirme noktasında ziyaretlerimiz verimli geçti’’ dedi.

Dolaşım ve ulaşım konusunda şoför esnafının kilit rol oynadığını belirten Ülküsever; ‘’Toplu taşıma, otopark, trafik düzenlemeleri ve ulaşım konularında belediyenin neler yapabileceği, günlerinin önemli bir bölümünü trafikte geçirmeleri dolayısıyla şoför esnafının görüşleri doğrultusunda belirlenmeli. Şehrimizin ulaşım ağını güçlendirmek ve modernize etmek adına önemli adımlar atma konusunda esnaf temsilcilerimizle mutabıkız.

Esnaf temsilcilerimize periyodik olarak yapacağımız görüşmeler, şehrimizin iyileşmesi ve gelişmesi adına önemli birer kilometre taşı olacak. Karaman’ın refahı için ortak bir vizyon oluşturmak ve bu vizyonu gerçekleştirmek adına esnaflarımız ve esnaf temsilcilerimizle birlikte hareket edeceğiz. Esnafımızın ve şoförlerimizin katkıları olmadan, şehrimizin kalkınması mümkün değildir. Her sektörden esnaflarımızla kuracağımız güçlü bağlar; şehrimizin daha yaşanabilir, daha sürdürülebilir ve daha güvenli bir yer olması yolunda bize güç verecek’’ diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum