Vali Sarıibrahim başarılı müdürden brifing aldı

Kurum ziyaretleri kapsamında SGK İl Müdürlüğünü ziyaret eden Vali H.Engin Sarıibrahim kuruma gelişi sırasında Sosyal Güvenlik İl Müdürü Serdar Fındık tarafından karşılandı.

Vali Sarıibrahim başarılı müdürden brifing aldı
Editör: Karamanca
17 Ocak 2024 - 16:35 - Güncelleme: 17 Ocak 2024 - 16:38




Akabinde kurumun servislerini ziyaret eden Valimiz H.Engin Sarıibrahim, personelin yaptığı iş ve işlemlerle ilgili bilgi alarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Daha sonra kurum toplantı salonuna geçen Vali Sarıibrahim, SGK İl Müdürü Serdar Fındık’tan brifing aldı. 
 
İl Müdürü Serdar Fındık yapmış olduğu sunumda, kurumun kadro ve personel durumu, Sosyal Güvenlik Kurumu istatistiki bilgileri, toplam SGK’lı çalışan sayısı, işyeri sayısı, sosyal güvenlik kapsamı dışında kalan nüfus, emekli sayıları ve oranları, genel sağlık sigortası primi ödemeleri, işyeri ve sigortalı  durumu, aktif çalışan kişi sayısı, kurum alacakları, eczane ödemeleri, sağlık hizmetleri ve iş kazası vakaları ile ilgili Vali H.Engin Sarıibrahim’e detaylı bilgiler verdi. 

Brifing sonrası değerlendirmelerde bulunan Vali H.Engin Sarıibrahim, SGK’nın insan odaklı hizmet veren önemli kurumlarımızdan biri olduğunu vurgulayarak “Sosyal Güvenlik Kurumu, toplumun her kesimine hitap ederek vatandaşlarımızın geleceği ve huzuru konusunda çok önemli bir görevi başarıyla yerine getiriyor. Özveri ile çalışan personelimize teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum