Vakıfbank Calcit Ljubljana'yı Ağırlıyor

VakıfBank, Şampiyonlar Ligi’nde sezonun dördüncü maçında Calcit Ljubljana’yı ağırlıyor

Vakıfbank Calcit Ljubljana'yı Ağırlıyor
Editör: Karamanca
08 Aralık 2015 - 10:00




VakıfBank, Şampiyonlar Ligi’nde sezonun dördüncü maçında Calcit Ljubljana’yı ağırlıyor. Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon 3’te 3 ile yoluna devam eden sarısiyahlılar, son maçta Slovenya ekibi Calcit Ljubljana’yı deplasmanda 30’la geçmeyi başarmıştı.
Türkiye’de ve Avrupa’da bu sezon oynadığı 13 maçtan da galip ayrılan VakıfBank, Şampiyonlar Ligi B Grubu dördüncü maçında Calcit Ljubljana ile 9 Aralık Çarşamba günü (yarın) 19.00’da karşı karşıya geliyor. Grubunda şu ana kadar Igor Gorgonzola Novara, Atom Trefl Sopot ve Calcit Ljubljana ile karşılaşan VakıfBank, bu üç maçta rakiplerine sadece bir set kaybetti.
Calcit Ljubljana maçı öncesi düşüncelerini dile getiren VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti, “Calcit Ljubljana, İstanbul’a tüm gücünü göstermek için geliyor. Biz de kendi gücümüzün farkındayız ve rakibimize saygı duyuyoruz. Bu maça da her maça hazırlandığımızı gibi sıkı hazırlanıyoruz ve tüm ciddiyetimizle sahaya çıkacağız. Bu karşılaşmada bu sezon pek fazla forma şansı bulamayan oyuncularıma şans vermek istiyorum. Umarım galibiyet serimizi bu maçta da devam ettiririz” dedi.
VakıfBank’ın Hollandalı yıldızı Lonneke Sloetjes ise” Calcit Ljubljana genç ve yetenekli bir takım. Skor ne olursa olsun, oynamaktan zevk alıyorlar. Bu karşılaşmayı iyi bir oyunla ve takım olarak en üst seviyeye çıkarak kazanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
Genç libero Ayça Aykaç ise galibiyet serilerine vurgu yaparak, “Şampiyonlar Ligi’nde yenilgisiz yolumuza devam ediyoruz ve umarım bunu sürdürürüz. Sezon arasına girmeden önce oyunumuzda düşüş olmaması için antrenmanlarımız oldukça ağırlaştı. Devre arasından önce önümüzde iki maçımız kaldı, bu iki maçı da kazanarak yılı hem ligde hem de Avrupa’da yenilgisiz kapatmak istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum