Uzm. Dr. Akgüzel: Tüm personelimiz sağlıklı bir şekilde görevinin başındadır

Özel Karaman Tıp Merkezi Mesul Müdürü Uzman Doktor Mustafa Akgüzel, alanında uzman 15 doktor ve diğer yardımcı sağlık personelleri olmak üzere toplam 80 kişilik ekiple tam kapasite hizmet verdiklerini söyledi.

Editör: Karamanca
07 Ağustos 2020 - 16:35




Faaliyete başladıkları 2007 yılından itibaren sağlık hizmeti alanında önemli yol kat ettiklerini belirten Akgüzel, Özel Karaman Tıp Merkezi’nin tüm üniteleriyle faaliyet gösteren bir butik hastane olarak hizmet vermeye devam ettiğini belirtti.

Yaklaşık 25 yıldır Karaman’da uzman doktor olarak görev yaptığını söyleyen Akgüzel haber sitemize verdiği demecinde, ‘’Kurumumuz bünyesindeki birçok uzman hekimimiz de uzun yıllardır ilimizde hizmet veren arkadaşlarımızdan oluşmaktadır. Merkezimizde birçok özel hastanede olmayan cildiye, psikiyatri gibi özellikli branşlarımızda dâhil olmak üzere; diş sağlığı merkezimiz, estetikli güzellik ünitemiz, fizik tedavi ünitemiz, açık emarımız, bilgisayarlı tomografimiz, EEG ve EMG ünitelerimiz ve tam teşekküllü laboratuarımız mevcuttur. Hastanemiz ayaktan hizmet vermektedir. Karaman halkının teveccühü ile uzun süredir kurumumuza gelen hastalarımızı kendi ailemizden bir birey olarak görüp, onların sağlığında ve hastalığında her türlü bilgilendirme ve yardımları yapmaktayız.

Dünya’nın ve ülkemizin içinde bulunduğu, birkaç yüzyılda bir görebileceğimiz olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Tabi ki bu zorlu süreçte hem halkımızın hem de çalışanlarımızın sağlığını korumak en önemli konulardan biri haline geldi. Bu bir sağlık savaşı, dolayısıyla toplumumuzu ve kendimizi organize edip ona göre davranıyoruz. Sağlık Bakanlığı’nın, Pandemi Kurulları’nın ortaya koyduğu kurallar ve önlemler çerçevesinde kurumumuzda her türlü tedbirleri alarak çalışmaktayız. Dünyadaki bütün hastanelerde olduğu gibi tüm sağlık çalışanları bu riski taşıdığından kurumumuz bünyesinde de birkaç arkadaşımız bu hastalıktan etkilenmiştir. Ve onlarda tedavilerini tamamlayıp sağlığına kavuşmuştur. Şu anda hasta olup ta hizmet vermeyen hiçbir doktorumuz olmadığı gibi, tüm personelimiz de sağlıklı bir şekilde görevlerinin başındadır’’ diye konuştu.

‘’Hastalıklarınız için tedaviyi ertelemeyin’’

Pandemi süreci boyunca gerek devlet hastaneleri gerekse özel hastanelerin hekim ve personelinin üstün bir fedakârlık örneği ortaya koyduğunu söyleyen Akgüzel, ‘’Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de Sağlık personellerimiz kendi sağlıklarını riske ederek çalışmalarına devam etmektedir. Öte yandan Pandemi süreci hastanelere gidilmemesi yönünde bir korku oluşturduğundan özellikle; tümör ve kanser başta olmak üzere diğer ciddi hastalıkların bu süreçte ihmal edildiğini, korkudan dolayı sağlık kuruluşlarına gitmeyen birçok hastamızın hastalığının ilerlediğini maalesef müşahede ettik. Vatandaşlarımız gerekli tedbirleri aldıktan sonra hiç çekinmeden ilgili branşlarda hemen muayene ve tetkiklerini yaptırsınlar ve doktorların önerileriyle de en kısa sürede sağlıklarına kavuşsunlar. Karaman halkımız hastalıklarına dair teşhis ve tedavi konularında güvenerek hastanemize gelebilir. Hastanelerin aldığı tedbirlerin yanında vatandaşlarımızın da maske, hijyen ve mesafe kurallarına dikkat etmeleri hepimiz için önemlidir.

Ülkemizin, şehrimizin ve tüm dünyanın bu pandemi sıkıntısından en kısa sürede kurtulmasını Allah’tan niyaz ediyoruz. Bütün çalışma arkadaşlarıma, tüm sağlık çalışanlarına ve halkımıza şifalar diliyorum’’ dedi.


uzman doktor mustafa akgüzel

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları